Pratite nas preko:
Milik Juventus
Adut Juventusa: Milik (Foto: Beta (Fabio Ferrari/LaPresse via AP)

Besplatni tipovi

Juve prekida crni niz u “gradu ljubavi”, Atalanta obećava golove

15.00: Napoli – Đenova

Neće ovo biti laka utakmica za domaćina. Napoli je relativno odskora počeo dobro da igra na svom terenu, pa ako bi se gledala tabela učinjenog kod kuće, zauzeli bi tek 12. mesto sa bilansom 5-2-4. To je izuzetno loše za njihove standarde. Đenova dolazi posle slabe utakmice sa Atalantom, ali treba uzeti u obzir da su kao gost u nizu od četiri utakmice bez poraza (2-2-0), te da su među retkima koji su preživeli gostovanje u Bolonji (1:1).

Predlog: 1X&0-3 (2.20), IXvX (1.80)

18.00: Verona – Juventus

Verona je odigrala nekoliko solidnih utakmica, ali su bodovno loše profitirali. Remiji sa Moncom i Frozinoneom, porazi od Napolija i Rome. Juventus je iz ranga najboljih, a očigledno da domaćin sa takvima ne prolazi dobro i kada pruži maksimum. Juventus, posle poraza od Intera, bio je težak udarac za „bjankonere”, a kolac u sanduk sa šampionskim ambicijama zabio je Udineze u ponedeljak. Potreban je veliki restart u Torinu.

Predlog: SP2 (2.45), D0 (1.98)

20.45: Atalanta – Sasuolo

Umetnost na delu u izvedbi Atalatinih De Ketelara i Kopmajnersa u Đenovi. Kada je najvažnije, Gasperinijev tim igra najbolje. Ciljaju plasman u LŠ, a pre mesec dana bi oberučke prihvatili i LE. Sasuolo trenutno ima sudbinu opstanka u svojim rukama. Međutim, ta situacija se lako može okrenuti ukoliko ne počnu da pobeđuju. Ovo je jedno od težih gostovanja u Seriji A, a kvalitet i forma domaćina su na visokom nivou.

Predlog: 1&3-5 (2.28), DI1+&II1+ (1.90)

Standings provided by Sofascore

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Besplatni tipovi