Pratite nas preko:
Leverkusen's Amine Adli, right, celebrates after scoring his side's second goal during the Bundesliga soccer match between 1. FC Heidenheim and Bayer 04 Leverkusen in Heidenheim, Germany, Saturday, Feb. 17, 2024. (Tom Weller/dpa via AP)
Fudbaleri Leverkuzena (Foto: Beta/Tom Weller/dpa via AP)

Besplatni tipovi

Golovi u Nemačkoj i Italiji, jaki fiksevi u Španiji i Francuskoj

Lige petice se nastavljaju ovog vikenda posle uzbudljive nedelje u Ligi šampiona i ostalim UEFA takmičenjima, a na mnoge kvote možete da se kladite u kladionici Soccer.

U svakoj ligi (osim Engleske) ovog petka je na programu po jedna utakmica, a možda najzanimljivija je u Leverkuzenu, gde će lider Bundeslige probati da uveća vođstvo u odnosu na Bajern iz Minhena.

Pogledajte neke od predloga za danas:

20.30: Bajer Leverkuzen – Majnc

Posle nesrećnih 0:0 sa Gladbahom, Bajer se brzo oporavio i ponovo počeo da pobeđuje, a pošto je Bajern kiksirao, sada je na ogromnih +8! Duploj kruni nikada nije bio bliži. Sa novim trenerom Henriksenom (Danac stigao iz Ciriha, ranije Mitjiland), Majnc je odmah ostvario drugu pobedu u ligi i uključio se u borbu za opstanak. Sledi žestok duel jer gosti će tražiti svoju šansu.

Predlog: I1+&3+ (1.77), 1&GG (3.05)

20.45: Bolonja – Verona

Bolonja je opet u strahovitom naletu. Vezali su četiri pobede, a najbolji su domaćin lige sa učinkom 10-2-1. Zato mislimo da Mota ne može prežaliti onaj remi sa Đenovom sa početka godine. Pozitivna stvar je da će se vratiti vezista Frojler, ali je defanzivac Sumaoro pod upitnikom. Verona se grčevito bori. Nisu izgubili od Monce i Juventusa, ali u gostima imaju slabih 0-1-4. Kruz je jedini odsutan kod gosta.

Predlog: 1&2-5 (2.22), DI1-2 (1.95)

21.00: Real Sosijedad – Viljareal

Merino je u nadoknadi na gostovanju kod Majorke doneo pobedu Sosijedadu, ali loši rezultati prethodnih nedelja distancirali su ga od Lige šampiona. Viljareal je kralj remija (četiri na pet poslednjih utakmica, tri puta 1:1, uz pobedu nad Barselonom) i, po svoj prilici, ostaće tu gde jeste jer za veće ambicije nema osnovu koja ga je godinama krasila.

Predlog: Ki1 (1.85), 2-4 (1.60)

21.00: Mec – Lion

Možda je pretenciozno reći da je preporod Liona krenuo od Matićevog dolaska, ali da od tog momenta imaju tri pobede u L1 i jednu u kupu. Bilo je samo pitanje momenta, a dobili su neophodnu sigurnost u sredini. Konačno da i uprava domaćina uradi nešto pametno. Mec je u teškom položaju. Zaostaju pet bodova od bezbedne zone u matematičkom smislu, a što se tiče forme i igre, to je još izraženije.

Predlog: Ki2 (1.85), G2-4 (2.02)

Autori: Nikola Gospić i Miloš Topalović

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Besplatni tipovi