Pratite nas preko:
Foto: FSS

Fudbal

Srpkinje bolje, ali samo na papiru: Ženska reprezentacija ispustila pobedu

Ženska fudbalska reprezentacija Srbije danas je na terenu Sportskog centra u Staroj Pazovi odigrala prvi meč baraža za plasman u A diviziju Lige nacija.

Protivnice našem timu u ovom baražu su reprezentativke Islanda, a današnji duel je završen nerešenim rezultatom, 1:1.

Oba gola postignuta su u prvih pola sata. Srbija je povela u 19. minutu golom Tijane Filipović, ali je ta prednost našeg tima potrajala svega pet minuta, jer je Eriksdotir ubrzo donela izjednačenje gostujućem timu.

Tih 1:1 ostalo je do kraja meča, a Srbija je u finišu bila i brojčano slabija, jer je u 82. minutu Dina Blagojević dobila crveni karton. 

Utisak je da je reprezentacija Srbije bila bolja u većem delu meča, ali rezultat to ne pokazuje, pa naš tim 27. februara u revanš meču u Rejkjaviku očekuje težak zadatak da ostvari cilj u ovom baražu i plasira se u A diviziju.

SRBIJA: Kostić, Frajtović, Slović, Damjanović, Blagojević, Milivojević, Petrović (89. Matejić), Poljak (89. Ilić), Damnjanović, Čanković, Filipović (65. Mijatović). Selektor Dragiša Zečević.

ISLAND: Ivarstodir, Vigosdotir, Sigurdardotir, Magnusdotir (58. Antonsdotir), Johansdotir, Zomers (58. Haldorsdotir), Vihalmsdotir, Eriksdotir (69. Kristinsdotir), Amardotir, Hidarsdotir, Jonsdotir. Selektor Borstajn Haldorson.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal