Pratite nas preko:
Aleksandar Ćirković i Žarko Lazetić; Foto: MN Press

Fudbal

TSC nadjačao podmazanu “dizelku”: Pet golova, jedan poništen, promašen penal i stominutna drama u Pančevu

TSC je na dobar način najavio okršaj protiv Crvene zvezde, pošto je u 22. kolu Superlige Srbije slavio trijumf u Pančevu protiv Železničara. Na kraju je pokraj Tamiša bilo 3:2 (2:0), iako je umalo tim iz Bačke Topole prosuo vođstvo od 3:0.

Ekipa iz Bačke Topole povela je u četvrtom minutu golom Aleksandra Ćirkovića, a dva minuta kasnije igrač Železničara Evgen Pavlov zatresao je mrežu, ali je posle upotrebe VAR tehnoglogije gol poništen zbog ofsajda.

TSC je udvostručio prednost u 19. minutu golom Alekse Pejića, a domaći su u 54. minutu propustili da postignu gol, pošto je Dario Grgić promašio jedanaesterac.

Svoj drugi gol na utakmici, a treći za TSC Ćirković je postigao u 59. minutu, a do kraja utakmice domaći su postigli dva pogotka. Strahinja Jovanović bio je strelac u 61. minutu, a Aleksandar Kahvić u 89.

Pančevci su ostali na pretposlednjem mestu na tabeli sa 19 bodova, dok je TSC suvereno treći sa 46. Ova dva rivala u narednom kolu će igrati protiv Večitih. Železničar će gostovati Partizanu u Humskoj, a TSC će u Bačkoj Topoli dočekati Crvenu zvezdu.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal