Pratite nas preko:
Navijači Hajduka, Torcida Split
Torcida Split; Foto: MN Press

Fudbal

Komedija u Hrvatskoj: Hajduk opet prosuo bodove, pa okrivio ispumpane lopte!

Hajduk iz Splita remizirao je sa Varaždinom rezultatom 1:1 u meču 24. kola hrvatskog šampionata, te napravio novi kiks u borbi za titulu. “Bili” su prosuli nova dva boda, a nije im pomoglo ni to što su od 51. minuta imali igrača više, kada je isključen Marko Dabra.

Domaćin je u Varaždinu poveo u 40. minutu golom, Domagoja Drožđeka u 40. minutu. Gosti su iskoristili brojčanu prednost, te izjednačili preko Nika Sigua u 66. minutu. Ali, do kraja su napadali, pritiskali, stvarali šanse, ali ostali bez drugog i pobedonosnog pogotka.

Zato su posle meča Splićani istupili objavom, i to krajnje neobičnom. Umesto da im, kao “svakom prosečnom balkanskom klubu” budu krive sudije, Hajdukovci su okrivili – lopte!

– Predstavnik Hajduka, g. Stjepan Badrov, nakon utakmice uložio je usmeni prigovor da lopte za igru nisu bile dovoljno napumpane te su se u nekoliko navrata morale zameniti – prenosi Index.hr.

Fudbaleri Hajduka su se nekoliko puta tokom utakmice žalili na to da lopte nisu dovoljno napumpane. Sada je to učinio i predstavnik kluba, zvanično.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal