Pratite nas preko:
Sporting Lisabon; Foto: Beta/AP/Armando Franca

Besplatni tipovi

Odigrao tiket za 20 dinara i legao da spava: Jutros se probudio bogatiji za 600k (FOTO)

Koliko puta ste do sada u kladioničarskoj karijeri uhvatili sebe u ovoj situaciji: nedelja je veče i tražite bilo kakav ludi tiket za “vađenje”? Za kraj i “ispis” vikenda. Potpisnik ovih redova svedočio je mnogim takvim situacijama, ali nije imao toliko sreće (pa i znanja i umeća) kao član Soccerbet porodice koji je prethodne večeri odigrao i realizovao tiket iz snova. Slobodno ga možemo nazvati “bombom meseca”, jer još u februaru ovo nismo videli.

Na tiketu odigranom online putem, samo osam minuta pre početka prvih mečeva, našlo se šest parova. Nikada nećemo saznati, ali verovatno je račun bio ispražnjen, pa je zato otišla minimalna uplata od 20 dinara. Ipak, kako je ukupna kvota bila 28.126,06 dinara, od ovog ponedeljka se na njegovom kontu nalazi 590.647,16 dinara.

A na tiketu, igra o kojoj svi maštamo, ali malo ko ume tako lepo da je izabere i uhvati – GG u prvom poluvremenu. Nit’ veće kvote, nit’ slađeg zadovoljstva. A ovaj majstor je našao šest takvih utakmica. Podsećamo, u pitanju je nedelja veče.

Tiket od Portugalije do Brazila

Krenuo je na “put oko sveta” iz Portugalije, gde je već posle devet minuta bilo 1:1 u meču između Rio Avea i Sportinga. U duelu Hambl lajonsa i Voterhausa čekao je do 19. minuta. Dok je u meču Maunt Plesanta i Montego beja morao da bude strpljiv “tek” do 32. minuta.

Tri ekspresna pogotka, taman pred početak tri meča od 22 sata. Rasing de Kordoba i Tristan Suares su dali golove u 13. i 14. minutu, dok Internasional i Gremio su to “obavili” do 26. minuta. A onda je usledila drama.

Sao Paulo je u 25. minutu iz penala poveo na gostovanju Guaraniju i čekao se još samo gol domaćina. Međutim, njega nije bilo… Sve do 45. minuta. Tada je izvesni Leo Santos doneo izjednačenje Guaraniju, ali i veliku radost zbog prolaska ovog tiketa.

Možda je njegov tvorac kojim slučajem i zaspao prethodne večeri, pa nije ispratio dramu koja mu je donela 590 hiljada dinara. Ako je i tako bilo, ovo jutro će mu sigurno biti jedno od najlepših u životu. A do tada će i cela Srbija znati kakav je majstor za “gol-gol” u prvom poluvremenu.

Foto: Soccerbet

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Besplatni tipovi