Pratite nas preko:
Kristofer Olson, Printscreen: Youtube/Allsvenskan Productions

Fudbal

Reprezentativac Švedske u komi i priključen na respirator: Boluje od nepoznate bolesti na mozgu?!

Užasne vesti stižu iz Danske o švedskom reprezentativcu Kristoferu Olsonu koji se trenutno nalazi u komi i priključen je na respirator da bi mogao da diše.

Njegov klub Midtjiland se oglasio saopštenjem u kome navodi da je fudbaler 20. februara primljen u bolnicu u nesvesnom stanju.

Oni su rekli da je pogođen akutnom bolešću na mozgu koja nije posledica nikakvog samopovređivanja, bilo kakve vrste, niti posledica nekih spoljnih faktora.

– Vodeći danski medicinski eksperti trenutno, pod pritiskom, pokušavaju da uspostave dijagnozu i pronađu pravu terapiju. Kristofer Olson je okružen najbližom porodicom i članovima Midtjilanda. Njega leče specijalisti u ovom polju. Svi u Midtjilandu su duboko pogođeni Olsonovom iznenadnom bolešću. Naše misli i podrška su sumereni na Kristofera i njegovu porodicu – navodi se u saopštenju Midtjilanda.

Olson je dva puta igrao za Midtjiland, a reprezentativac Švedske je od 2017. godine. Do sada je odigrao 47 utakmica za nacionalni tim.

U mlađim kategorijama je bio član Arsenala, ali nije dobio priliku u prvom timu. Nastupao je i za AIK u rodnoj zemlji, a potom za Krasnodar i Anderleht.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal