Pratite nas preko:
Los Angeles Clippers guard Russell Westbrook runs up the court during the first half of the team's NBA basketball game against the Washington Wizards, Friday, March 1, 2024, in Los Angeles. Westbrook fractured his left hand during the first half. (AP Photo/Ryan Sun)
Rasel Vestbruk (Foto: Beta/AP Photo/Ryan Sun)

Košarka

Puče ruka kao grančica: Veliki peh za zvezdu NBA lige (VIDEO)

Rasel Vestbruk slomio je levu ruku tokom prvog poluvremena utakmice između Los Anđeles Klipersa i Vašington Vizardsa, potvrdila je NBA liga.

Zvezda najpopularnije košarkaške lige na svetu napustio je teren posle obrambene akcije na Džordanu Pulu u drugoj četvrtini susreta u kojem su Klipersi slavili sa 140:115.

Vestbruk je igrao svaku utakmicu ove sezone za tim iz Los Anđelesa u koji je stigao u prošloj takmičarskoj godini iz redova gradskih rivala Lejkersa.

Po dolasku Džejmsa Hardena u klub Rasel je dobio ulogu igrača koji pomaže s klupe, a radi to s prosekom od 11,1 poena, 5,2 skoka i 4,5 asistencija za 23 minuta po utakmici.

Veteran koji je 2008. izabran kao četvrti pik na draftu u karijeri igrao je još i za Oklahomu, Hjuston i Vašington.

U četiri sezone igrao je sa tripl-dabl prosekom, a kroz gotovo 1.100 utakmica u regularnom delu takmičenja prosečno je beležio 22,4 poena, 7,3 skoka i 8,4 asistencije.

Standings provided by Sofascore

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Košarka