Pratite nas preko:
Trenutak kad Javor daje gol za izjednačenje protiv Vojvodine, Printscreen: Youtube/Arena Sport TV

Fudbal

Koji je najopasniji rezultat u fudbalu?! Pitajte fudbalere Vojvodine, pobeda im je misaona imenica

Toliko puta ponovljena floskula “2:0 je najopasniji rezultat” još jednom se potvrdila kao istinita. Ovog puta su je na svojoj koži osetili fudbaleri Vojvodine koji su vodili 2:0, a onda je Javor stigao do boda 2:2.

Bio je tu duel dve ekipe u najgoroj formi u Superligi Srbije. Gosti iz Novog Sada nisu osetiili slast pobede još od novembra prošle godine. Na prva tri meča prolećnog dela sezone upisao je sva tri poraza, a niz bez trijumfa je sada produžen na 8 mečeva u domaćem prvenstvu. Ovo im je tek treći osvojeni bod od novembra.

S druge strane, Javor je davljenik i grčevito se bori za opstanak. Jeste da im je ovo peti meč bez pobede, ali sakupljaju bod po bod ovog proleća.

U 33. minutu Vojvodina je povela preko Kejleba koji je postigao fantastičan gol iskosa sa ivice šesnaesterca. Andrija Radulović je duplirao prednost posle nesebičnog proigravanja Vukanovića u 55. minutu.

I činilo se da će Bandovićeva ekipa konačno osvojiti tri boda, ali tako nisu mislili domaći. U 65. minutu Radivoj Bosić je smanjio na 2:1. Nepunih 7 minuta kasnije izjednačenje. Asistent kod prvog gola, Mićić, je dočekao loptu na nekih 17-18 metara i fudbalski iz prve uhvatio poluvolej. Lopta je prošla kroz šumu nogu i igrača, golman Carević nije video gde je i ona je odsela u mreži.

Kvote za mečeve 23. kola Superlige pogledajte OVDE.

Superliga Srbije, 23. kolo:

Petak
Radnički 1923 – IMT 1:0
Čukarički – Napredak 2:1

Subota
Javor – Vojvodina 2:2
TSC – Crvena zvezda 1:3
18.30h Partizan – Železničar >>>>> KVOTE

Nedelja
14.30h Novi Pazar – Mladost Lučani >>>>> KVOTE
16.30h Voždovac – Spartak Subotica >>>>> KVOTE
18.30h Radnički Niš – Radnik >>>>> KVOTE

Standings provided by Sofascore

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal