Pratite nas preko:
Mateuš Saldanja i Gabrijela Kavalin na košarci
Atraktivna Gabrijela i Saldanja (Foto: MN press)

Fudbal

Saldanja doveo devojku na basket: Maltretirao je fudbaler Mančester junajteda, izgubila bebu u 5. mesecu

Partizan i Cedevita Olimpija su odigrali NBA utakmicu sa preko 200 poena, a spektaklu u Areni prisustvovali su i fudbaleri crno-belih predvođeni trenerom Igorom Duljajem.

Među njima je bio i Brazilac Mateuš Saldanja i to u pratnji lepše polovine, koja je potpuno ukrala šou, pa mnogi navijači Partizana nisu mogli da skinu pogled sa atraktivne Brazilke pozamašnog dekoltea.

U pitanju je Gabrijela Kavalin, muzički di-džej, manekenka i influenserka, koja je naširoko poznata svetskoj javnosti. Rođena je 2000. godine, a kao di-džej radila je sa brojnim brazilskim reperima.

Poznata je i kao bivša devojka napadača Mančester junajteda, Entonija, sa kojim je živela u Amsterdamu dok je nosio dres Ajaksa. Međutim, veza je pukla zbog fizičkog nasilja.

Naime, u julu prošle godine Gabrijela je prijavila brazilskog fudbalera policiji u Sao Paulu za nasilje.

Ona je tvrdila da ju je fudbaler Junajteda prvi put napao u noćnom klubu dok je bila trudna 17 nedelja noseći njegovu bebu. Istih dana, Gabrijela je na društvenim mrežama objavila da je izgubila bebu, dečaka koga je želela da nazove Luka Mateo.

Prijava protiv Entonija još nije dobila sudski epilog, a Brazilka je u međuvremenu pronašla utehu u zagrljaju napadača Partizana.

Gabrijela je bila u subotu na fudbalskoj utakmici između Partizana i Železničara, a dan kasnije i na košarkaškoj između crno-belih i Cedevita Olimpije i o oba događaja objavila storije na Instagramu.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal