Pratite nas preko:
Foto: BEta (AP Photo/Rick Bowmer)

Fantasy

NBA Daily fantasy: Vašingtonu proradio inat, Klivlend opet kuburi sa povredama

Trećeg dana devetnaeste NBA nedelje po rasporedu imamo osam vrlo ujednačenih mečeva što će biti odličan fantazi izazov.

Sve mečeve u celini imate na našem SoccerBet portalu ili aplikaciji u delu za fantazi igre. Zaseban izazov dana je kasni tromec između timova Golden Stejta i Majvoksa, Portlanda i Oklahome, kao i Los Anđeles Lejkersa i Sakramenta.

Današnji prosek po igraču u celodnevnom izazovu iznosi 11.4 miliona, a mi odmah prelazimo na preporuku petorke.

Krećemo jako i biramo najskuplju opciju

PG – Krećemo jako i biramo najskuplju opciju na poziciji i drugu najskuplju opciju u danu, a u pitanju je Šej Gildžes-Aleksander iz Oklahome sa cenom od 15.8 miliona. Kandidat za MVP titulu je u sjajnoj formi što se oslikava i na rezultate franšize koja je trenutno druga na Zapadu.

Prosek forme iznosi 54.10 fantazi poena, a Oklahoma verovatno ima najslabijeg protivnika večeras. Posebno se to defanzivno odražava na bekovskim pozicijama gde je Anferni Simons koji je poznat po napadu. Plej Kanade ove sezone protiv Portlanda ima 38.75 fantazi poena za 23 minuta, zatim 44.75 za 22 minuta i 65.50 za 36 minuta.

Vašingtonu je proradio inat

SG – Mislili smo da smo završili sa Džordanom Pulom ove sezone, ali evo demanta. Nesporno ogromanom talentu, ali sa očigledno lošom motivacijom ove sezone u nejakom Vašingtonu je proradio inat od kako je premesten na klupu i pruža sjajne partije u poslednje vreme.

Forma je skočila za 11.50 fantazi poena i sada iznosi 39.60. Protivnik Orlando nije prilično zahtevan defanzivno na njegovoj poziciji, a stvar dodatno olakšava povreda Markela Fulca i Geri Herisa. Cena od 11.4 miliona za ovakvog košarkaša u ovom momentu je prosto imperativ.

Gde ćeš boljeg meča od večerašnjeg protiv Memfisa

SF – Badi Hild nije u udarnoj formi kao u prvim mečevima za Filadelfiju nakon trejda, ali cena od 6.9 miliona je baš podcenjivačka. Prosek forme od 23.55 fantazi poena je solidan u odnosu na ovaj rang cene, ali znamo šta može da isporuči Badi kada mu se zapali ruka.

A gde ćeš boljeg meča od večerašnjeg protiv Memfisa da se raspuca i tako spremi za plejof. Protiv Memfisa ali u dresu Indijane je imao skor od 34 fantazi poena za 33 minuta na parketu. Cena je pogodna i za uklapanje u budžet jer tako omogućujemo balansiranje sa najvećim zvezdama u rosteru.

Foto: Beta (AP Photo/Darron Cummings)

Klivlend ima problema sa povredama

PF – Želimo Sadika Beja iz Atlante na poziciji krilnog centra danas u fantazi rosteru. Cena od 7.2 miliona može biti dosta isplativa. Pre svega, u dobroj je formi i poslednja dva meča je išao preko 30 fantazi poena. Minuti su u porastu, a i protivnik može biti dosta povoljan u matchup-u.

Klivlend ima problema sa povredama opet. Nema Džonatana Mekela i još važnije za ovaj fantazi izbor, verovatno ni Evana Moblija posle sinoćnje povrede članka. To smanjuje rotaciju ka krilnim pozicijama, dok povreda Treja Janga njemu daje širinu i minute koje odlično koristi.

Odlična cena za Džereta Alena

C – 10.6 miliona je odlična cena za Džereta Alena iz Klivlenda kada sagledamo sve okolnosti sada. Pomenute povrede startera Mekela i Moblija guraju više loptu u ruke bivšeg centra Bruklina. Dobra stvar je i protivnik. Atlanti je povređen Okongvu koji jedini može da parira mobilnosti Alena dok Klint Kapela i Bruno Fernando mogu jedino da odgovore u reketu najpoznatijoj afro frizuri u NBA ligi.

Forma je dobra i u poslednja dva meča se vrti oko 40 fantazi poena a s ovim okolnostima može samo da nastavi tako što je za ovu cenu više od očekivanog.

Standings provided by Sofascore
Standings provided by Sofascore

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fantasy