Pratite nas preko:
Liverpool's Conor Bradley celebrates after scoring his side's second goal during the English Premier League soccer match between Liverpool and Chelsea, at Anfield Stadium, Liverpool, England, Wednesday, Jan.31, 2024. (AP Photo/Jon Super)
Konor Bredli; Foto: Beta/AP Photo/Jon Super

Besplatni tipovi

Uh, kakve poslastice u Ligi Evrope: Sudari “liga petica”, senzacije iz Praga izazivaju Milan i Liverpul

Liga Evrope osmina finala

Četvrtak

18.45 Roma – Brajton

Na krilima Dibale i novog trenera De Rosija, „vučica” je promenila filozofiju igre pa sada prija gledati je. Murinja više niko i ne pominje jer se u njegovo vreme najmanje pričalo o fudbalu. Romu odlično poznaje traženi Brajtonov trener De Zerbi, koji ima problema zbog teže povrede Mitome, zatim Marša i Enkisa, ali vodi ekipu željnu dokazivanja i evropskog uspeha.

Predlog: 1X&2+ (1.85), I>II (2.10)

18.45 Karabag – Bajer L.

Karabag je eliminacijom Brage, kojoj je dva gola dao sa igračem manje, ušao u anale, ali dalje neće moći, bar posle dvomeča. Leverkuzen ruši sve moguće rekorde, juri „tripletu” mada bi bio prezadovoljan i duplom krunom u Nemačkoj, a veoma je blizu tom ostvarenju. Ne treba očekivati otvorenu igru domaće postave u kojoj Crnogorci Vešović i Janković imaju važne uloge.

Predlog: 2&I<II (2.65), II2+ (1.92)

18.45 Sparta – Liverpul

Klop je povukao radikalan potez u poslednjim mesecima bitisanja u Liverpulu i na važnim utakmicama dao je šansu klincima. Vratili su mu u raznim kupovima, ali je trofej u Liga kupu protiv Čelsija u finišu produžetaka golom doneo iskusni Van Dajk. Na krilima Nigerijca Olatunđija, posle produžetaka (3:2), Sparta je eliminisala Slaviju u Kupu Češke i zbog toga kuje ozbiljne planove.

Predlog: I1-3&II1-3 (1.92), GG&3+ (2.02)

21.00 Milan – Slavija

Milan je objektivno odustao od trke za „Skudeto” u Seriji A, što i nije tako loše ako se gleda iz evropskog ugla. Rastu ambicije jer bi trofej u Ligi Evrope mogao da zaleči neke od rana. Dugo nije ostavio pečat u Evropi. Slavija je u kupu eliminisana od Sparte, u ligi zaostaje nekoliko bodova za večitim rivalom, tako da u zao čas ide u Italiju, gde će učiniti sve da izbegne poraz.

Predlog: 1&II2+ (2.70), 1-1&2+ (2.60)

21.00 Benfika – Rendžers

Ne blista nijedan od trofejnih klubova u Evropi, ali na domaćem planu imaju ogromne izazove. Benfika je u borbi sa Sportingom na dva najvažnija fronta, a Rendžers tradicionalno vodi gigantsku borbu sa Seltikom. Zbog toga je ovaj duel dodatno opterećenje i sigurno će oba tima u prvi meč ući opreznije od uobičajenog. Benfika se do ovog stepena provukla kroz iglene uši.

Predlog: 1X&I1+II1+ (1.85), D2+ (1.63)

21.00 Marselj – Viljareal

Zanimljiv duel jer je Marselino Toral sezonu počeo na klupi Marselja, pripremao je ekipu za borbe na tri fronta, a sada će mu ti isti momci biti rivali pošto je, u međuvremenu, preuzeo Viljareal. U Marselju ga je nasledio Gatuzo, ali nije dugo izdržao pa je njegov naslednik Gase, koji je tokom Kupa Afrike smenjen sa mesta selektora Obale Slonovače. Bio je to dobar potez pošto je domaćin osvojio turnir.

Predlog: 3+ (1.95), IGGvIIGG (2.32)

21.00 Frajburg – Vest Hem 

Sastali su se i u grupnoj fazi i Vest Hem je slavio rezultatom 2:0 u Londonu i 2:1 u Nemačkoj. „Čekićari” polako prevazilaze baš veliku krizu, dok je Frajburg relativno miran u Bundesligi. Međutim, od početka sezone ima nestvarne probleme zbog povreda nekih od najvažnijih igrača. Zbog toga nema kontinuitet dobrih igara koji ga je godinama krasio, a poznato je da neće da ulaže u zvučna pojačanja.

Predlog: GG (1.75), PG2&2+ (2.50)

Piše: Miloš Topalović

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Besplatni tipovi