Pratite nas preko:
Huančo Ernangomez; Foto: MN Press

Evroliga

Huančo, pazi se: Prelepa grčka novinarka skenirala Španca “kao magnetna” (VIDEO)

Huančo Ernangomez bio je veliko pojačanje prethodnog leta u dresu Panatinaikosa, ali na parketu možda ne donosi ono što se od MVP-ja Eurobasketa 2022 očekivalo. Nema tu dvocifrenih učinaka, nema dabl-dablova… Ali, generalno, doneo je određeni španski šmek u ekipu Ergina Atamana.

To će vam potvrditi i Dora Panteli, zanosna grčka novinarka koja često puni stupce novinskih stranica svojom raskošnom lepotom. Ona je i novinarka Evrolige koja redovno radi intervjue sa igračima i trenerima širom Evrope. Naravno, najviše iz Panatinaikosa i Olimpijakosa.

I, izgleda, da je upravo na zvezdu “zelenih” iz Atine bacila oko. Odnosno, ne izgleda nego je to bilo evidentno prilikom jednog intervjua pred meč Panatinaikosa protiv Asvela u 28. kolu Evrolige. Taj meč igra se u petak od 20.15 u “OAKA” areni, a baš na tom mestu nastao je snimak koji je mnoge zabavio.

Naime, Huančo je, dok je odgovarao na pitanja, bi ozbiljno “skeniran” od strane lepe Dore Panteli. Pa su društvene mreže ophrvane komentarima i mimovima na račun njene neobuzdane želje pred kamerama.

– Ne bi ga magnetna ovako skenirala – glasio je jedan od najzanimljivijih komentara.

Drugi su konstatovali da će biti veoma zanimljivo ispratiti u nastavku sezone njihove nove televizijske susrete. Evropa će to željno čekati.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Evroliga