Pratite nas preko:
Delije protiv TSC
Foto: MN Press

Fudbal

“Marakana” neće biti samo puna navijača: Stižu skauti evropskih velikana!

Beogradski “večiti derbi” između Crvene zvezde i Partizana uvek privlači veliku pažnju. Tako će biti i u 172. okršaju dva naša najveća kluba sutra na “Marakani” od 17 časova.

Sve karte su već rasprodate, a među publikom na Zvezdinom stadionu biće i skauti mnogobrojnih evropskih klubova koji će pratiti igrače “večitih” rivala.

Tako se prema saznanjima “Informera” na tribinama “Marakane” očekuju oko 20 skauta iz elitnih evropskih klubova poput Mančester sitija, Milana i Bajer Leverkuzena, koji će pratiti svaki detalj na utakmici.

Soccer Kvote: (1,60) Crvena zvezda (4,05) Partizan (6,00)

Stamenić u fokusu velikana

Pored standardno praćenih lidera tima oba tima u fokusu skauta biće i mladi igrači. Tako izvor “Informera” posebno apostrofira vezistu crveno-belih Marka Stamenića koji će sutra biti u žiži interesovanja kao “bonus” u ekipi Vladana Milojevića.

– Na sutrašnji derbi doći će skauti Mančester sitija, Njukasla, Milana, Bajera iz Leverkuzena, ali i još sigurno 15 ili 20 klubova iz top pet evrposkih liga. Jedan od igrača koji će biti praćen je Marko Stamenić iz Crvene zvezde, mada mnogi od njih zainteresovani su da pogledaju izdanja i drugih momaka iz redova crveno-belih, kao i iz Partizana – otkrio je sagovornik ovog lista.

Ako je Stamenić najzanimljiviji mladi igrač u Zvezdi, pod posebnom lupom na drugoj strani biće napadač Samed Baždar koji je nedavno dobio i poziv selektora Dragana Stojkovića Piksija i očekuje ga debi u dresu reprezentacije Srbije.

Standings provided by Sofascore

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal