Pratite nas preko:
Nikola Trajković (Foto: MN press)

Fudbal

Trener Nišlija razočaran srpskim fudbalom: “Idem iz ovog mulja zauvek, radiću sa kadetima u Švedskoj i Norveškoj”

Železničar je u Pančevu u dramatičnoj završnici pobedio Radnički iz Niša sa 3:2, a trener gostiju Nikola Trajković je posle meča iskazao veliko nezadovoljstvo.

Prema njegovim rečima, izjednačujući gol Pančevaca je bio neregularan (usled faula nad golmanom), zbog čega je odlučio da napusti srpski fudbal.

– Odlazim iz srpskog fudbala, zauvek! Znam da mi je vruća glava, ali ovo je odluka na koju niko više ne može da utiče. Nikada se više neću vratiti u ovaj mulj koji kreira ovakva sudijska organizacija. Makar radio sa kadetima u Norveškoj ili Švedskoj, ili bilo gde na svetu. Pritom, nikome ne dam pravo da moju zemlju voli više od mene. Vratio sam se ovde, ne viđam sopstveno dete da bih radio pošteno, ali ne želim više da gubim zdravlje – rekao je Trajković.

Još nije poznato da li je ovo neopoziva ostavka ili samo izjava data vruće glave, ali su Nišlije očigledno nezadovoljne viđenim u Pančevu ove subote.

Moguće je da je “nepravada” u Pančevu samo kap koja je prelila čašu Trajkoviću čija je supruga pre nekoliko dana kolabrirala na rukometnom meču u Norveškoj. Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde oženjen je sa apsolutnom legendom norveškog i svetskog rukometa Katrin Lunde.

Radi se o najtrofejnijoj rukometašici u istoriji koja je u karijeri osvojila 63 odličja sa klubovima i reprezentacijom. Između ostalog bila je dva puta olimpijska šampionka, dva puta svetska i šest puta evropska prvakinja. Ligu šampiona je osvojila sedam puta.

Standings provided by Sofascore

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal