Pratite nas preko:
Džejms Naneli; Foto: MN Press

Košarka

Istetoviraj mi – Nanelija! Partizanova “haubica” večno će krasiti butinu jednog “grobara” (FOTO)

Česta je fraza da ljubav prema klubu i svojim idolima nema granica, a da je zaista tako dokaz nam je ponudio as Partizana Džejms Naneli. Odnosno, neimenovani navijač crno-belog kluba i, očigledno, obožavalac liga i dela američkog košarkaša.

Jer, kako drugačije opisati razlog zbog kog je istetovirao igrača “parnog valjka” na sopstvenoj butini. Da, dobro ste pročitali. Džejms Naneli krasiće, izvesno, do kraja života nogu jednog partizanovca.

Sliku tetovaže, odnosno, svog lika ocrtanog na butini objavio je upravo Naneli. Ni sam nije mogao da veruje u to, pa je to podelio sa svim svojim pratiocima na Instagramu. Uz poruku da srdačno otpozdravlja momku koji je imao hrabrosti za ovako nešto.

Naneli je imao pregršt bitnih trojki pogođenih prošle i ove sezone u Partizanu. Ali je i pravi lider na terenu, spreman da preuzme svaku ulogu u odsustvu bilo kog igrača. Pa i da se suprotstavi protivničkim igračima ili navijačima, kao što je to bio slučaj u više navrata u Večitim derbijima protiv Crvene zvezde.

Otuda ne čudi što je među navijačima Partizana stekao status ljubimca i idola, a na kraju i zaslužio ovakvu tetovažu. Tradicionalni “časovi ljubavi” se, dakle, iskazuju i na ovaj način, putem mastila.

Naneli tetovaža; Foto: Instagram

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Košarka