Pratite nas preko:
Foto: Beta (AP Photo/Sue Ogrocki)

Fantasy

NBA Daily fantasy: Tejtum je stub rostera, na poziciji centra dva poklona

NBA nam po rasporedu ovog utorka donosi novih sedam mečeva.

Njih u celini kao fantazi izazov možete naći na našem SoccerBet portalu ili aplikaciji.

Zaseban izazov dana je meč između Sakramenta i Milvokija.

Idemo odmah na naš fantazi tim dana u kojem je prosečna cena igrača 11.1 milion.

Poziciju plejmejkera smo pokrili najskupljom opcijom na poziciji, Šej Gildžes-Aleksanderom. Trenutno drugi kandidat za trku MVP nagrade je u sjajnoj formi koja iznosi 52.15 fantazi poena, a njegovo prisustvo u rosteru garantuje fantazi poene, pogotovo ako znamo da je večeras protivnik Indijana, koja je 28. najgora odbrana lige.

Drugi plejmejker u rosteru je druga najskuplja opcija, a u pitanju je Di’Eron Foks, plejmejker Sakramenta i najbrži levoruki igrač lige, koji se posle dva meča pauze vratio na parket i vezao seriju dobrih partija, nadmašivši svoj prosek koji sada iznosi u formi 47.25 fantazi poena. Milvoki je ove sezone prestao da bude defanzivna sila, pogotovo spolja, od kada je Dru Holidej zamenio Demijan Lilard, koji je poznatiji po ofanzivnim veštinama.

Bek dana je Luk Kenard iz Memfisa. Sigurno nije najbolja opcija na poziciji, ali je neko ko može da se isplati cenom jer je u ekipi Memfisa nepodnošljivo stanje u spoljnoj liniji. Nedostaju Džordan Gudvin, Skoti PipenJunior, Dezmond Bejn, Dža Morant, Markus Smart, Derik Rouz, Džon Končar, Zair Vilijams i Vins Vilijams. Prosto nema ko da igra, tako da Kenard ima zagarantovane minute i dosta šuteva. Na sve to, protivnik je užasna ekipa Vašingtona.

Dve skupe opcije i dva poklona na poziciji centra

Džejson Tejtum je najskuplja opcija na poziciji krila i jedan od naših stubova fantazi rostera za danas. Još jedan MVP kandidat i lider ubedljivog Bostona za Istoku je Kostantin. Njegov prosek od 48.76 fantazi poena nije oscilatoran, redovno je preko 40 fantazi poena, tako da sa njim ne možete da kiksnate u odabiru. Na sve to, protivnik je Juta koja je u tankerskom modu i sa ekipom koja ne može da odgovori individualno superstaru Kelta.

Najskuplja opcija dana je Janis Antetokumpo i on je stub našeg rostera. Sila na parketu bez obzira u kakvoj je formi ekipa, a forma kaže 61.20 fantazi poena. Protivnik je Sakramento koji ni približno nema odgovora za Grka, što pokazuje i prvi meč kada je zabeležio 61.50 fantazi poena.

Centarska pozicija nam je prava egzotika sa dve prejevtine opcije. Prva je Džek Ledej iz Hjustona. Bivši košarkaš Partizana je odjednom postao prva opcija pod košem posle teške povrede sjajnog Alperen Šenguana, što automatski daje ogromne minute Australijancu, a cena koja mu je predviđena je poklon i mora se iskoristiti. Ista situacija je i u Vašingtonu. Marvin Befgli je out, a Rison Holms je predobra jeftina opcija dana na poziciji centra. Neopterećeni rezultatom i protiv Memfisa koji je isto u rangu uzasne ekipe desekovane povredama.

Standings provided by Sofascore
Standings provided by Sofascore

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fantasy