Pratite nas preko:

Fantasy

NBA Daily fantasy: Dva meča u specijalu i devet u velikom izazovu

Centralni dan vikenda donosi devet mečeva i jedan evropski termin. Svi mečevi su zaokruženi u celini kao fantazi izazov na SoccerBet portalu ili aplikaciji. Prvi zaseban izazov je upravo evropski termin meča između Hjustona i Klivlenda, dok je drugi zaseban izazov meč između Sakramenta i Njujorka. Danas obrađujemo oba specijala, a evo naših timova.

Prvi specijal nam je dao po tri igrača iz oba tima. Kapiten tima koji košta 1.5x više, ali i toliko donosi poena, je Donovan Mičel. Bek iz Klivlenda je u prvom meču protiv Roketsa imao skor od 52.25 fantazi poena. Vicekapiten, koji ima 1.2x veću cenu, ali i toliko više donosi fantazi poena, je Džeret Alen. Znamo da nema Alperena Šenguna zbog problematične povrede i očekujemo da najpoznatija afro frizura lige ima jake partije protiv Darija Smita Juniora. Treći igrač iz Klivlenda je Isak Okoro. Prosek minuta u sezoni mu je nešto oko 27, a u poslednje vreme ide ka 35. To se odrazilo i na prosek forme koji iznosi 24.75 fantazi poena.

Iz Hjustona imamo takođe tri igrača. Nakon povrede Šenguna, napad se usmerio najviše na Džejlina Grina, čija forma sada iznosi 35.25 fantazi poena. Poslednji meč protiv Vašingtona je brojao do 51.50 poena. Dilon Bruks je takođe preuzeo deo šuteva i sada kreće forma na gore, iako je bila u padu. Od prosečne forme od 17.70, poslednji meč je doneo 26 fantazi poena i treba očekivati dalji rast. Džek Ledej je jedan od prvih izbora jer je veoma jeftin, a takve igrače najviše volimo ako doprinose. A on doprinosi, jer su se minuti pod košem otvorili za njega. Nesrazmeran odnos cene, koja se nije razvila, i potencijalnog gotovo zagarantovanog doprinosa, mora da se iskoristi.

Foto: Soccersportal

Sabonis je, naravno, kapiten jer je forma od 62.40 fantazi poena nameće to kao imperativ. Sve to unutrašnja linija Njujorka je, kako znamo, ranjena neigranjem Miča Robinsona i Džulijusa Rendla. Vicekapiten je prva violina Niksa i All-Star igrač Džejlen Branson. Iako je u padu forme po fantazi brojevima, Di’Eron Foks nije u stanju da isprati ni brzinu ni snagu pleja Njujorka. Zanimljivo je da je ovo prvi meč ovih rivala u sezoni, tako da nema uzoraka.

Zbog visine cene Sabonisa, sledeće četiri opcije su u rangu srednjih cena. Kigen Marej završava s izborom iz redova Kingsa. Čini se da je u naletu forme jer je u poslednjem meču protiv Lejkersa imao 43.75 fantazi poena. I moraće da drži tu formu ako Sakramento želi da izbegne play-in turnir. O’dži Enonobi se vratio, diže minute, diže formu i Njujork se vraća pobedama. Prototip igrača idealan za sistem igre Tima Tibodoa i njegovi minuti su zagarantovani, a samim tim i fantazi poeni jer igra na obe strane parketa odlično.

Ajzeja Haterštajn je zakucan centar sa dobrim minutima. Iako je u padu forme, cena je preniska za ono što on može. A to tek možemo reći za Bojana Bogdanovića. Značajno smanjeni minuti u poslednje vreme i samim tim i malo fantazi poena su mu baš oborili cenu. Ali ako nekoga biramo sa niskom cenom, to je svakako Babo, koji ima potencijal da bude u top 3 skorera meča. Pa bi pre njega izabrali nego bilo koga drugog.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fantasy