Pratite nas preko:
Los Angeles Lakers' D'Angelo Russell (1) drives past New York Knicks' Donte DiVincenzo (0) during the first half of an NBA basketball game Saturday, Feb. 3, 2024, in New York. (AP Photo/Frank Franklin II)
Foto: Beta/AP Photo/Frank Franklin II

Fantasy

NBA Daily fantasy: Rasel, Džekson i Rid su obavezni za početak 21. nedelje

Startujemo sa 21. nedeljom u NBA ligi. Sve smo bliži kraju regularnog dela sezone i celoturnirski mod i dnevni izazovi deluju sve zanimljiviji. Danas na rasporedu su osam mečeva koje imamo na sajtu i aplikaciji SoccerBet kao celodnevni izazov dana. Zaseban izazov je tro-meč između Golden Stejta i Njujorka, Sakramenta i Memfisa, kao i Los Anđeles Lejkersa i Atlante. Ponedeljkom idemo uvek na raspored timova u aktuelnoj nedelji, kao i tri predloga za danas.

Ekipe koje imaju četiri meča u 21. nedelji su: Boston, Klivlend, Detroit, Golden Stejt, Indijana, Majami, Minesota, Nju Orleans, Filadelfija, Portland, Sakramento, Juta.

Ekipe koje imaju tri meča u 21. nedelji su: Atlanta, Bruklin, Čikago, Denver, Hjuston, Los Anđeles Klipers, Los Anđeles Lejkers, Memfis, Milvoki, Njujork, Oklahoma, Orlando, Finiks, San Antonio, Toronto, Vašington.

Ekipe koje imaju dva meča u 21. nedelji su: Šarlot, Dalas.

G

Gard dana po našem izboru je Dejndželo Rasel sa cenom od 10.8 miliona, što je za 0.3 miliona manje od proseka dana u celodnevnom izazovu. Lejkersi su poslednja ekipa na Zapadu koja je u zoni play-in turnira i mora da dobija ovakve mečeve protiv Atlante kako bi bila makar u gornjoj zoni play-in turnira koja omogućuje barem jedan poraz za ulazak u siguran playoff. Dakle, Lejkersi moraju jako. A sa kim? Entoni Dejvis je upitan posle povrede oka u poslednjem meču protiv Golden Stejta kada se nije vraćao na parket. Sve je palo na dva ključna igrača, Lebrona i našeg prvog predloga. Bivši igrač Minesote je u odličnoj formi već skoro mesec dana, a ono što dodatno pravi prednost je tanka defanzivna linija Atlante. Sa većom produkcijom lopte očekujemo i dosta fantazi poena.

F

Krilo dana je najmlađi igrač u celoj NBA ligi, Dži Dži Džekson iz Memfisa. Cena po našoj slobodnoj proceni je ispod proseka i iznosi svega 7.5 miliona. Imao je u jednom periodu malu krizu, ali imaju je apsolutno svi u najdinamičnijoj ligi na svetu. Sada je forma opet u naletu i ustonu i iznosi 29.90 fantazi poena. U jedinom meču do sada protiv Sakramenta imao je skor od 25 fantazi poena za 31 minut. Olakšavajuća okolnost može da bude neočekivani povratak Dezmona Bejna koji će sigurno da povuče najbolje defanzivce na sebe zbog ogromnog kvaliteta koji poseduje. Još jedna činjenica ide u prilog, a to je odsustvo Vinsa Vilijamsa koji je veliki potrošač lopti.

C

Naz Rid iz Minesote zatvara naše predloge za danas. 9.7 miliona su “must-have” za košarkaša sa formom od 40.65 fantazi poena. Prosek sezone je 24.58 fantazi poena, a činjenica da je forma ovako dobra vezuje se za povredu Karla-Entonija Taunsa. Naz je bio odličan za svoju ulogu pre te povrede, a kako su mu se otvorili minuti igre, predobro je odigrao. Čak dva puta u poslednjih četiri meča je prešao 50 fantazi poena. Upravo je poslednji meč bio protiv večerašnjeg protivnika Jute, i Naz je imao skor od 56 fantazi poena za 35 minuta na parketu. Zar treba veća smernica od ovoga?

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fantasy