Pratite nas preko:
DZANAN MUSA kosarkas Reala Madrid na utakmici Evrolige protiv ALEN SMAILAGIC iz Partizana u hali Stark Beogradska arena, Beograd 04.05.2023. godine Foto: Marko Metlas Kosarka, Partizan, Evroliga, Real Madrid
Džanan Musa i Alen Smailagić u prošlosezonskom duelu Partizana i Reala u Beogradu, Foto: MN Press/Marko Metlaš

Evroliga

Džanan Musa ne igra protiv Partizana: Proveo je dan u bolnici

Partizan je u utorak uveče ostvario veliku i važnu pobedu u borbi za plej-in Evrolige. Crno-beli su savladali Baskoniju u Beogradu, ali vremena za predah nemaju, jer već u četvrtak im dolazi Real Madrid.

Aktuelni šampion Evrolige i veliki dužnih iz prošlogodišnjeg plej-ofa u četvrtak će u Beogradskoj areni najverovatnije igrati bez Džanana Muse.

Reprezentativac BiH je preskočio u utorak meč protiv Albe u Berlinu. On je sedeo na klupi u trenerci, ali nije ulazio na teren. Razlog za to je stomačni virus zbog koga je proveo dan u bolnici.

Biće to svakako veliki udarac za “kraljevski klub”, jer je Musa lider i jedan od najboljih igrača ove sezone. Tome svedoči i statistika od 13,5 poena, 2,6 skokova i 2,3 asistencije po utakmici.

Real je uz to zapao i u krizu forme. U poslednjih nekoliko nedelja su upisali tri poraza, a Albu, najgoru ekipu Evrolige, su jedva pobedili.

Meč Partizan – Real Madrid se igra u četvrtak od 20.30h.

Standings provided by Sofascore

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Evroliga