Pratite nas preko:
Novak Đoković
Foto: Beta/AP Photo/Mark J. Terrill

Đoković

Španac najavljuje kraj Đokovićeve karijere: Uživajte dok možete, sledi brutalna promena

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković čuva prvo mesto ATP liste iako na početku nove takmičarske godine nije osvojio nijedan turnir, a pojedincima ga već otpisuju kada je reč o dominaciji u budućnosti.

Nekadašnji španski tensier Felisijano Lopez, dugogodišnji kolega i rival Novaka Đokovića ispričao je kako je jedna teniska era završena!

Po mišljenju Španca, Karlos Alkaraz i Janik Siner, uz podršku nešto starijeg Danila Medvedeva, preuzimaju vodeću ulogu u svetskom tenisu i Novak sa njima neće moći da se bori. 

– Jedna era tenisa je završena, Karlos Alkaraz i Janik Siner će dominirati tenisom. To je evidentno. Rodžer Federer je već otišao, videćemo koliko će još moći Novak Đoković, a još manje znamo šta će biti sa Rafaelom Nadalom – rekao je Španac i dodao:

– Jasno je da svet tenisa prolazi kroz brutalnu promenu. To što je Đoković loše počeo sezonu, ne mora ništa da znači. I ranije se dešavalo da odigra loše neki turnir i ljudi se alarmiraju. Zato što gotovo nikada ne gubi. Izgubio je od Sinera u Melburnu, potom u Indijan Velsu, ali sada ima drugačiji način priprema, drugačije pravi kalendar – istakao je Felisijano, nekada 12. teniser planete.

– Nikada više tenis neće imati generaciju kao što je velika trojka. Niti je takva postojala od početka tenisa. Zato je najbolje da uživamo u onome što imamo jer se to nikada neće ponoviti – na kraju je Felisijano ipak pohvalio veliku trojku!

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Đoković