Pratite nas preko:
Keli Olinik i igrači Kanade proslavljaju bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu
Foto: Beta(AP Photo/Michael Conroy

Fantasy

NBA Daily fantasy: Jako bogat dan, a razliku prave igrači ispod proseka

Danas ulazimo u 23. nedelju NBA lige i ostale su još svega tri nedelje do kraja regularnog dela sezone.

Prvog dana aktivne nedelje na programu su jedanaest utakmica koje kao celina fantazi izazova imate na SoccerBet portalu ili aplikaciji.

Zaseban izazov dana je kasni dvomeč timova i Sakramenta i Filadelfije kao i Los Anđeles Klipersa i Indijane. Prelazimo na raspored timova za aktuelnu nedelju i dajemo naša tri jeftinija predloga za današnji celodnevni izazov.

Ekipe koje imaju četiri meča u 22. medelji su:

Atlanta, Bruklin, Šarlot, Čikago, Klivlend, Dalas, Denver, Golden Stejt, Hjuston, Los Anđeles Klipersi, Los Anđeles Lejkersi, Njujork, Oklahoma, Filadelfija, Sakramento, San Antonio, Juta, Vašington.

Ekipe koje imaju tri meča u 22. medelji su:

Boston, Detroit, Indijana, Memfis, Majami, Milvoki, Indijana, Nju Orleans, Orlando, Finiks, Portland, Toronto.

Prosek forme današnjeg celodnevnog izazova je 11.4 miliona

Dan je jako bogat sa dosta mečeva i razliku će praviti igrači koji su ispod proseka, a koji će doprineti više od ranga cene u kojem se igrač nalazi.

Ovo bi trebalo iskoristiti

G – Kobi Vajt iz Čikago Bulsa je na ceni od 8.8 miliona i to bi se trebalo iskoristiti. Pad cene je prouzrokovan prvo preskakanjem tri meča, a onda i adaptacijom na minute u prva dva meča koji su išli ispod proseka. Situacija je takva da Čikago u lovu na bolju poziciju pred start plej-in turnira i pokušava da iskoristi pad Filadelfije.

Idealano lak meč večeras za njih, a i Vajta u duelu protiv Vašingtona, koji je ozbiljno očajan u celoj sezoni, a pogotovo u ovom delu kada još i nemaju pola startnog rostera sa početka sezone na raspolaganju. Prvi meč u sezoni pre par mečeva je propustio u toj pauzi od tri meča. Ali ne treba nam uzorak da znamo da će napraviti razliku i doneti dosta fantazi poena protiv ovako limitiranih Vizardsa.

Forma je u porastu, a cena dobra

F – Keli Olinik iz Toronta sa cenom od 8.3 miliona je jako privlačan. Forma je u porastu i iznosi 28.40 fantazi poena u odnosu na formu sezone od 24.10 fantazi poena. Od poslednjih 10 mečeva kanađanin je na cetri išao preko 40 , a na sedam preko 30 fantazi poena.

Znamo da u timu nema Džejkoba Peltla, Krisa Bušera i od skoro i Džontija Portera pa je praktično jedini relevantni visoki igrač sa iskustvom i kvalitetom što mu garantuje minute, a samim tim i fantazi poene. Protivnik večeras Bruklin sa drugim tipom centa koji je više usmeren ka reketu dok bivši centar Bostona voli da raširi i šutira dobro za tri poena.

Ultra jeftina opcija

C – Ultra jeftina opcija je Džejms Vajsmen iz Detroita sa cenom od 5.9 miliona. Ovo je sigurno poklon dana jer Pistonsi u svom rosteru nemaju Ajzeju Stjuarta koji je završio sezonu, Stenlija Umudea, Taža Gipsona, a upitan je i Džalen Duren. Od igrača koji mogu da pokriju poziciju C i PF koje igra bivši drugi pik sa draft klase 2020 nema do kraja sezone i Ausara Topsona, pa se otvaraju ogromni minuti i prostor.

Forma je već skočila na 25.70 fantazi poena i ide mnogo iznad cene koju vredi, a brojevi će tek da rastu. Tako da treba to iskoristiti dok se cena ne stabilizuje. Protivnik Njujork protiv kojeg se može u match up-u.

Standings provided by Sofascore
Standings provided by Sofascore

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fantasy