Pratite nas preko:
Detalj sa meča u Rumi (Foto: Printscreen/You Tube/FK RadničkiTV)

Fudbal

Cirkus na malim srpskim terenima: Redar tukao dva gostujuća fudbalera

Srpska liga Vojvodina trebalo bi da odiše ozbiljnošću, jer se nalazi samo rang niže od drugoligaškog društva, Prve lige Srbije, ali to definitivno nije slučaj.

Ona više podseća na niže lige i onaj hradkor “seljački” fudbal, pa tako imamo situacije sa malih terena da redari tuku gostujuće igrače kada im rezultat nije po volji.

Tako nešto se desilo u nedelju popodne u Rumi, gde su, prema pisanju “Sportskog žurnala”, domaćini iz FK Prvi maj napali fudbalere Radničkog iz Zrenjanina i to fizički.

Niko u gradu na Begeju dan posle utakmice nije pričao o solidnom meču i remiju (1:1), svi su bili šokirani onim što se desilo, a rukovodstvo Radničkog je, navodno, odlučilo je da uputi žalbu Fudbalskom savezu Vojvodine oko organizacije meča.

Navodno, dvojica igrača ovog tima su udarena, ni manje, ni više, u svlačionici, sa spoljne strane kroz prozor, od strane jednog redara. To se dešavalo u toku drugog poluvremena.

Nije se moglo doći do imena, sve je zaveštano ćutnjom, dok žalba ne stigne u prostorije FS Vojvodine, piše poznati list. 

Priča se da je, mimo restriktivnog prostora, napadnut i jedan od zvaničnika Radničkog, a da su tokom poluvremena u sudijsku svlačionicu ulazila nepoznata lica. Na ponašanje igrača i trenera Prvog maja, gosti neisu imali primedbi, a videćemo šta će reći Disciplinski organi FSV narednih dana.

Standings provided by Sofascore

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal