Pratite nas preko:
Foto: Soccersportal.rs

Fantasy

NBA daily fantasy: Malo mečeva, a puno razlika u cenama – ovaj tim bio je pravi izazov

Ulazak u drugu polovinu pretposlednje nedelje regularnog dela sezone u NBA ligi donosi nam pet mečeva. SoccerBet na svom portalu ili aplikaciji u fantazi delu ima kreiran celodnevni izazov svih mečeva. Takođe, u istom delu možete naći i zaseban izazov dana, a to je derbi meč dana i derbi Zapadne konferencije između Los Anđeles Klipersa i Denver Nagetsa. Idemo odmah na naš fantazi tim dana.

Dva PG iz Njujorka

Bilo je jako izazovno sastaviti večerašnji roster zbog malog broja mečeva i disbalansa u cenama igrača. Krećemo sa dva pleja iz Njujorka, Dželena Bransona sa cenom od 14 i Majlsa MekBrajda od 9.4 miliona. Prvi je u dubljem razmatranju za MVP nagradu, što se neće desiti ali samo pozicioniranje u to drušvo govori sve. Na formi je od 49 fantazi poena što je za 4.50 bolje od proseka sezone, dok je prvi meč protiv Sakramenta imao skor od 59.50. Drugi je u formi života sa 19 fantazi poena većom formom od proseka sezone i sada je na 33.50 fantazi poena.

Bekovi dobro poznati

Gađamo tu spoljnu liniji Sakramenta koja sa Foksom i nekoliko povreda može biti jako ranjiva. Bek dana je Klej Tompson iz Golden Stejta sa cenom od 7.7 miliona. Derbi dana jer Hjuston i Golden Stejt igraju direktan duel za mesto koje vodi u play in turnir. Verujemo da će Dilon Bruks kao ultra dosadni defanzivac preuzeti Stefa Karija, a da će Klej doboti prilično prostora. U prva dva meča protiv Raketa je imao prosek od 29 što je veći i od proseka sezone i od prosek forme trenutno.

Kavaj Lenard je prvo krilo dana i najskuplja opcija pozicije sa cenom od 12.3 miliona. Denver mu i ne leži jer je imao skor od 30, 51.50 i 33 fantazi poena. Ali to su mečevi iz prve trećine takmičenja kada se igra dosta opuštenije, a kada su Klipersi generalno delovali baš baš loše. Večeras očekujemo da u najmanju ruku opravda formu koja je na 41.65.

Jeftini, a prave razliku

Drugo krilo je Kem Vitmor iz Hjustona kao ona jeftina opcija koja može da napravi razliku, a cena je 6.4 miliona. Ruki prve runde izabran sa 20. pozicije se vratio posle povrede i igra skroz korektno. Preuzeo je ulogu Tarija Eidsona koji je završio sezonu i formom od 22.10 fantazi poena i ulogom koju ima nas je ubedio da bude deo rostera dana. Još jedan 20. pik ali iz 2021. godine je deo fantazi rostera dana. Džalen Džonson iz Atlante kao najskuplja opcija pozicije sa cenom od 10.9 miliona. Fantastična sezona i fantazi prosek i sezone i forme od 36.30 govore mnogo o tome. Da mu Dalas leži pokazuje i prvi meč u sezoni kada je brojao do 38.25 fantazi poena.

Kod centra nismo imali dilemu

Centar dana je lider po broju dabl dablova i trpl dablova u ligi, Domantas Sabonis. 14.3 miliona je treća opcija dana iza Jokića i Embida za koje ne verujemo da večeras mogu da opravdaju svoje cene. Njujok je će biti bez povratnika Miča Robinsona i sa Haterštajnom na C što bi Litvanac trebao da reši lako jer je tu lakši deo za probijanje u napadu ako uzmemo u obzir kako su povrede napale Kraljeve. 

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fantasy