Pratite nas preko:
Lazar Romani; Foto: MN Press

Fudbal

Zvezdino dete ne ide u Rusiju! Pančevci odbili 650.000 evra

Bogati izlazni transferi superligaških klubova koji nisu Crvena zvezda i Partizan više i nisu novost, pa je tako na radaru inostranih klubova još jedan fudbaler iz srpskog šampionata.

Ruski portal Metaratings preneo je informaciju da je Rubin Kazanj zainteresovan za fudbalera Železničara iz Pančeva Lazara Romanića (26).

Rubin je, prema navodima, protekle zime nudio 200.000 evra plus 450.000. evra bonusa na ime obešteženja, ali su iz Železničara odbili takvu ponudu, pa će klub iz Kazanja pokušati da dovede srpskog napadača predstojećeg leta.

Nekadašnji polaznik Zvezdine omladinske škole nije zabeležio zvaničan nastup za “crveno-bele”, pa je karijeru gradio preko OFK Beograda, Borca iz Čačka i Lamije odakle se i vratio u srpski fudbal.

Romanić ove sezone igra veoma dobro pošto je na 27 nastupa u Super ligi Srbije postigao sedam golova uz jednu asistenciju, što je značajan statistički učinak imajući u vidu da se Pančevci bore za opstanak u elitnom rangu srpskog fudbala.

U Rubinu trenutno igra pet srpskih igrača – Bogdan Jočić, Lazar Ranđelović, Nikola Čumić, Uroš Drezgić i Luka Bijelović.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal