Pratite nas preko:
FILE - Nantes fans wait for the start of the French League One soccer match between Nantes and Reims at the Stade de la Beaujoire stadium in Nantes, France, Sunday, Nov. 5, 2023. Nantes coach Pierre Aristouy, who salvaged the eight-time French champion from relegation last season, was fired on Wednesday, Nov. 29, 2023. (AP Photo/Jeremias Gonzalez, File)
Foto: Beta/AP Photo/Jeremias Gonzalez, File

Besplatni tipovi

Liga 1: Imate li hrabrost da “zategnete” X na kvotu 3.75?

Sada već tradicionalna ponuda u nedelju kada je francuska Liga 1 u pitanju. Šest sjajnih utakmica, a mi izdvajamo neke zanimljive kvote.

Nedelja

13.00    Brest – Mec         

Brest je uspešno prebrodio gostovanje Lorijenu (1:0). Ne daju svoje mesto koje vodi u LŠ, a sada im se iz suspenzije vraća najbolji igrač– Pjer Melu. Doduše, moraće bez suspendovanog Brahimija, ali bolje da je napadač odsutan protiv Meca, nego u narednom kolu kada budu gostovali Renu. Status gosta je na staklenim nogama. Posle puta u Brest, čekaju Lans. Slamka spasa može biti meč sa Avrom pošto posle toga čekaju Lil.

Predlog: SP1 (2.15), G0 (1.83)

15.00 Monpelje – Lorijen           

Monpelje je ostvario izuzetno vrednu pobedu u Avru. Ako zanemarimo poraz u Parizu, može se reći da je Der Zakarijan uspeo da podigne formu igračima u najbitnijim momentima. Ova utakmica će biti pravi pokazatelj. Očekuje se da Žulijen zameni Kujatea, koji je izašao zbog povrede. Lorijen nije iskoristio energiju dobijenu posle remija u Monaku (2:2), pa su u finišu poklekli protiv Bresta (0:1). Miriše na podelu bodova.

Predlog: KiX (3.75), GG&II1+ (1.80)

15.00    Rems – Nica         

Nica je u stanju da pobedi Lans u gostima, a izgubi od Nanta kod kuće. Nije nam najjasnije kako im to polazi za rukom, ali ako ne prođu dobro u Remsu, teško će ostati u trci za LŠ. Golman Bulhendi odrađuje suspenziju, Diop i Sanson su povređeni. Neugodni Rems je uzeo bod u Lionu (1:1), a dobra vest za Smita je da se vraća defanzivac Tibo de Smet.Tima, Stambulii Mohamed Daramiostajunalečenju.

Predlog: IXvX (1.70), X2&2-4 (2.25)

15.00 Tuluz- Strazbur

Dobra atmosferavlada u obeekipe. Strazbur je trijumfom u Nantu nadogradio pobedu nad Renom. Tuluz je do važnih bodova stigao u Klermonu. Patrik Vijera neće dozvoliti opšutanje, jer odlično zna da bi se njegov tim našao u zoni ispadanja da nije slavio u Nantu. Posao nije završen, a ima još dosta da se igra. Strazbur je slavio u prvom delu sezone (2:0), a poslednjih godina vrlo retko gubi od ovog rivala.

Predlog: X2&0-3 (2.20), I<II (2.05)

17.05    Monako – Ren     

Monako je protutnjako kroz Mec (2:5) i na dobrom su putu da se plasiraju u LŠ. Ipak, moramo dodati da su dugo bez pobede na svom terenu (0-3-2) iako su na skoro svim utakmicama (PSŽ 0:0) uspeli da postignu gol. Ren je ranjen zbog neočekivanog poraza u Strazburu (0:2), koji ih je udaljio od Evrope. Balogun bi trebalo da se nađe u startnoj postavi domaćina, a gosti će biti jači za vezistu Ludovika Blasa.

Predlog: 1X&II2+ (2.80), IIGG (2.65)

20.45    Nant – Lion           

Malo ko je očekivao da će Nant seriju od tri poraza okončati pobedom u Nici (1:2). Izuzetno važan trijumf, ali zbog položaja na tabeli, oni neće imati pravo na predah do samog kraja. Lion je podelio bodove sa Remsom (1:1) i jasno je da Sage sa tim rezultatom ne može biti zadovoljan. Tražiće da se bodovi nadoknade ovde, kako bi duele sa Brestom i gostovanje u Parizu dočekali u boljem raspoloženju i sa više ambicija.

Predlog: Ki2 (2.28), G2-4 (2.30)

PIŠE: Nikola Gospić

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Besplatni tipovi