Pratite nas preko:
Novak Djokovic of Serbia reacts after losing a point to Taylor Fritz of the U.S. during their quarterfinal match at the Australian Open tennis championships at Melbourne Park, Melbourne, Australia, Tuesday, Jan. 23, 2024. (AP Photo/Asanka Brendon Ratnayake)
Foto: Beta/AP Photo/Asanka Brendon Ratnayake

Đoković

Đoković ima priliku za osvetu: Čeka ga prošlogodišnji “dželat” u Monte Karlu

Novak Đoković je u utorak popodne lako izbacio Romana Safijulina, a morao je do kasnih večernjih sati da čeka sledećeg rivala. Igra sudbine je želela da se prvi reket sveta u osmini finala Mastersa u Monte Karlu sastane sa rivalom koji ga je izbacio iz iste runde, na istom turniru, prošle godine.

To je Lorenco Museti, Italijan koji je sa 2:0 (6:3, 7:5) savladao Francuza Artura Filsa, 36. igrača sveta. Muzeti je trenutno na 24. mestu ATP liste i predstavljaće veliki izazov za Đokovića u četvrtak.

Italijan je ove večeri igrao veoma dobar meč, ali isto tako naišao na odličan otpor malo poznatog Francuza. Ipak, uspeo je da ga “slomi” sa jednim brejkom u prvom setu. U drugom su serviseri razmenili gemove pet puta, a poslednji je bio koban za Filsa, jer je posustao baš pred ulazak u taj-brejk.

Museti i Đoković su se do sada sastajali četiri puta i tri puta je slavio Srbin, a poslednji okršaj u Kneževini pre tačno godinu dana pripao je Italijanu.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Đoković