Pratite nas preko:
NIKOLA RADAKOVIC sudija iz Novog Sada i IGOR DULJAJ trener fudbalera Partizana na utakmici Superlige Prvenstva Srbije protiv Napretka Krusevac na stadionu Partizana, Beograd 13.03.2024. godine Foto: Marko Metlas Fudbal, Partizan, Superliga Prvenstvo Srbije, Napredak Krusevac
Duljaj u raspravi sa arbitrima (Foto: MN Press/Marko Metlaš)

Fudbal

Duljaj ljut i razočaran: “Problem Partizana je što kao klub ne može da se suprtostavi sili”

Igor Duljaj je dobio četvrti žuti karton na utakmici sa Čukaričkim i neće moći da predvodi ekipu protiv Crvene zvezde u 173. Večitom derbiju. Njegovu ulogu preuzeće Albet Nađ, što je trener crno-belih sam potvrdio posle meča, a imao je interesantan nastup i na konferenciji za medije.

Posle poraza na Banovom brdu imao je šta da kaže, nije bilo potrebno postavljati mu pitanja.

– Govorim hladne glave. Stao sam ispred Šćekića, nisam ulazio u teren. Sudija je jednostavno želeo da pokaže demonstraciju sile. Isti sudija mi je dao karton i posle 20 minuta utakmice u Ivanjici i znao sam da ću dobiti četvrti karton kad-tad. Žao mi je što se to dogodilo baš pred utakmicu sa Crvenom zvezdom – istakao je Duljaj.

Zatim je istakao šta je najveći problem Partizana u borbi sa ostalim rivalima.

– Nisam ja ovde bitan. Iza mene stoji tradicija duga 75 godina. Kao što je neko rekao, to je problem kluba da ne može da stane iza toga. Daleko od toga da komentarišem suđenje. Želeo bih samo da vidim da li bi u nekim drugim situacijama to sudija smeo da uradi – naveo je Duljaj.

“Rekli su da ćemo biti peti…”

Trener crno-belih tvrdi da budućnost kluba na startu sezone nije bila tako svetla.

– Uvek može i mora bolje. Mogli bismo sad da se vratimo i na početak priprema, dovođenje igrača i sve ostalo. Prognozirali su da će Partizan biti četvrti, peti, pa su se onda mišljenja promenila, borili smo se za titulu. Moramo sagledati činjenice, a to su da je ovo tim koji je u stvaranju i da je teško da uvek igramo na najvišem nivou.

Partizan se ovim porazom gotovo oprostio od šampionske trke…

– Na početku sezone rekao sam da je evropska karta najvažnija. Nikada nisam pričao o osvajanju titule, ali to ne znači da sam od toga odustajao – zaključio je Igor Duljaj.

Standings provided by Sofascore

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal