Pratite nas preko:
CRVENA ZVEZDA vs PARTIZAN
Foto: MN Press

Još sportova

Zvezda pregazila Partizan u gostima pred očima Igora Duljaja: Još jedan trijumf do prve šampionske titule u osam godina

Crvena zvezda je ostvarila i drugu pobedu nad Partizanom u finalnoj seriji srpske odbojkaške lige i tako došla nadomak prve titule još od 2016. godine. Rezultat na kraju je bio 3:1 (25:22, 25:21, 22:25, 25:17).

Aktuelni šampion je doživeo i drugi poraz, ovoga puta pred svojim mnogobrojnim navijačima u sportskom centru Master i tako izgubio korak sa večitim rivalom u trci za novi trofej u svojim vitrinama.

Tako su izabranici Ivice Jevtića nadigrali momke koje sa klupe predvodi Bojan Janić.

Crno-beli su samo dva puta bili šampioni Srbije, otkako se država tako zove, dok su crveno-beli tako nešto do sada uspevali šest puta.

Inače, ovaj meč gledao je i trener fudbalera Partizana Igor Duljaj, koji nije mogao baš da bude zadovoljan ovakvom uvertirom pred ono što sledi u subotu od 18 časova na Marakani (gde on neće voditi tim, već Albert Nađ).

Treba napomenuti da su crno-beli uspeli da osvoje samo jedan set u dosadašnjem toku finala. A i u njemu su morali da se vraćaju posle -6.

Do pobede su crveno-bele predvodili Nikolić sa 26 i Žugić sa 12 poena. Kod Partizana su se istakli Mrdak sa 21 i Tadić sa 10 poena.

U narednom meču je Crvena zvezda domaćin, a on se igra 20. aprila od 19.00.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Još sportova