Pratite nas preko:
Denver Nuggets center Nikola Jokic, right, shoots against Minnesota Timberwolves center Rudy Gobert in the second half of an NBA basketball game Wednesday, April 10, 2024, in Denver. (AP Photo/David Zalubowski)
Nikola Jokić; Beta/AP Photo/David Zalubowski

Fantasy

NBA fantasy playoff: Pravila, bodovanje, parovi i naš “tim snova”

Regularni deo NBA sezone se zavrsio. Fantastična sezona sa puno fantazi oscilacija i zanimljivih ishoda i odluka je za nama. Čestitamo svim dobitnicima nagrada kako u celoturnirskom takmičenju, tako i u dnevnim izazovima koje smo kreirali svakog dana takmičarske sezone. I nastavljamo u istom ritmu jer nam stiže NBA plejof, a SoccerBet će na svojoj platformi i aplikaciji u delu za fantazi igre ispratiti i ovo takmičenje, uz naravno zasebne dnevne izazove. Pravila su malo drugačija, pa da prođemo kroz njih.

PRAVILA

Ovaj fantazi izazov se igra tokom 4 nedelje takmičenja ili tokom svih eliminacionih rundi plejofa. Imate budžet od 100M za sastavljanje svog tima od sedam igrača. Možete imati do 4 igrača iz istog tima, ali trebate biti pažljivi u odabiru jer svake nedelje uzagradi runde takmičenja, ćete dobiti 2 besplatna transfera. Transferi koji premašuju vaše dostupne besplatne transfere nisu dozvoljeni, tako da ne možete platiti sa minus poenima za dodatnu zamenu igrača u rosteru. Čuvanjem ili ne trošenjem transfera možete sačuvati do osam besplatnih transfera ako ih niste iskoristili u prethodnim rundama i koristite ih u narednim. Nema dodatnih kriterijuma za plasman: Ako su dva ili više timova izjednačena, podeliće plasman.

BODOVANjE

StatistikaVrednost
Poeni1
Trojke0.5
Skokovi1.25
Asistencije1.5
Ukradene lopte2
Blokade2
Izgubljene lopte-0.5
Dabl dabl1.5
Tripli dabl3

Parovi četvrtfinala playoff-a

Istok

Boston – Majami
Klivlend – Orlando
Njujork – Filadelfija
Milvoki – Indijana

Zapad

Oklahoma – Nju Orleans
Los Anđeles Klipers – Dalas
Denver – Los Anđeles Lejkers
Minesota – Finiks

Ovo je naš tim koji ćemo pratiti kroz plej-of NBA lige, a kako izgleda vaš?

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fantasy