Pratite nas preko:
San Antonio Spurs' Victor Wembanyama, left, and Philadelphia 76ers' Joel Embiid struggle for position during the first half of an NBA basketball game, Monday, Jan. 22, 2024, in Philadelphia. (AP Photo/Matt Slocum)
Foto: Beta/AP Photo/Matt Slocum

Fantasy

NBA plej-of fantazi: Embid se vratio i seje strah u kosti

Večeras nam startuje dugo očekivani NBA plej-of.

SoccerBet nastavlja da kreira fantazi izazove sve do kraja svih takmičenja, pa tako u delu za fantazi igre imate kreiran dnevni izazov dana.

Kao zasebni izazov dana imamo dva meča, prvi između Njujork Niksa i Filadelfije, koji obrađujemo danas, i drugi između Denvera i Denvera i Los Anđeles Lejkersa.. Idemo odmah na naš specijal dana.

Imamo 75 miliona budžet za sastavljanje fantazi rostera od šest igrača u kojem kapiten košta i doprinosi 1.5 puta više od cene i realnog doprinosa, a vice kapiten 1.2 puta više.

Embid za kapitena!

Kapiten mora biti Džoel Embid koji je i u našem timu za celokupni plaj-of roster. Cena je ubedljivo najveća, ali je razuman i razlog za to. Još uvek aktuelni MVP NBA lige je nezaustavljiv i brojevi i ako pokazuju da su u blagom padu to je samo zbog opreznosti zbog povrede koja ga je pomerila sa terena na dva meseca.

Sada je playoff i sada će morati jako jer je ovo njegov zenit karijere i sitiacija na istoku je takva da je ovo bukvalno biti ili ne biti. U tom jednom meču protiv Njujorka je imao skor od 54 fantazi poena.

Philadelphia 76ers' Joel Embiid, right, tries to keep away from Denver Nuggets' Nikola Jokic during the first half of an NBA basketball game, Tuesday, Jan. 16, 2024, in Philadelphia. (AP Photo/Matt Slocum)
Foto: Beta/AP Photo/Matt Slocum

Flert sa tripl dablom

Vice kapiten je Džoš Hart jer je u strašnoj formi i njegov uticaj na igru je sada već krucijalan za igru Njujorka. On nije prva opcija tima, ali je bukvalno spojnica svega u timu na obe strane parketa.

Gotovo svaki meč flertuje sa tripl dablom, ako ga i ne ostvari. 40..25, 40.50, 27.25 i 65.75 su njegove brojke protiv Filadelfije ove godine.

Impresivno – Uspeli smo da uklopimo prve četri najskuplje opcije izazova

Druga je rodu i prva u Njujorku je razumno Džalen Branson sa cenom od 15.4 miliona. Forma je zaprepašćujuće dobra jer je za skoro 13 fantazi poena bilja od proseka sezone i iznosi 58.

Istorija kaže da novi All star igrač ne prelazi 46 fantazi poena ove sezone protiv Filadelfije, ali generalno ne ide mnogo ni ispod toga.

Brojevi pokazuju da je u padu

Tajris Meksi sa cenom od 11.6 miliona je baš obavezan u današnjem izazovu. Brojevi pokazuju da je u padu, ali to je razlog Embidovog povratka, a znamo da je on veliki potrošač lopti.

Upravo je Meksi bio glava napadačka opcija kada nije bilo Embida i brojevi pokazuju da je i tek kako produktivan sa loptom u rukama.

Po jedna od jeftinih opcija iz oba rostera

Prvi je Kajl Lauri iz Filadelfijesa cenom od 5.2 miliona. Znamo što možemo da očekujemo od iskusnog pleja i kako može da iznese ovaj meč na svojim leđima.

On kao i naš drugi predlog, a to je Alek Burks sa cenom od 4.5 miliona mogu da imaju veći doprinos od niskih cena, a to je krucijalno za pravljenje razlike na tabeli na kraju izazova.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fantasy