Pratite nas preko:
partizan sudija pavle ilic
Foto: MN Press

Fudbal

“Partizan neće igrati Kup”: Oštro saopštenje crno-belih zbog Pavla Ilića, besne i igrači na Instagramu (FOTO)

Iz Partizana su odmah posle poraza od Crvene zvezde u Superligi Srbije, u 173. Večitom derbiju, izdali saopštenje, u kome tvrde da neće da igraju meč Kupa.

– Partizan neće igrati Kup utakmicu! Sramni sudija, koji je pokrao i uništio ,,večiti derbi “, uradio je ono za šta je i poslat. Partizan će razmisliti da li će igrati polufinale Kupa Srbije, jer ne vidimo svrhu da igramo utakmicu gde će neki Pavle Tomić već odrediti rezultat – stoji u saopštenju kluba iz Humske, koje se onda nastavlja na sledeći način:

– Sramotni sudija Pavle Ilić je već drugi put zaredom, na sebi svojstven, perfidan i pogan način pokrao fudbalski klub Partizan i uništio 173. večiti derbi. Čovek koji očito nema zrna stida, niti elementarnog sudijskog znanja potrudio se da izmasakrira naš klub i igrače, koji su se muški borili protiv rivala, ali i glavnog arbitra, kao 12. igrača na drugoj strani terena. Posle još jedne utakmice u kojoj nas je isti sudija teško oštetio i onemogućio da pobedimo meč u kome smo u većem delu bili bolji tim i imali vođstvo. Iz tog razloga, fudbalski klub Partizan će u narednim danima odlučiti da li će uopšte igrati Kup utakmicu sa Crvenom zvezdom, jer ne želimo da nas ponovo neki sudijski diletant Pavle Ilić i njemu slični, koje Sudijska organizacija šalje po zadatku, potcenjuju i odlučuju o konačnom rezultatu – napisali su iz Partizana i dostavili medijima odmah po završetku meča.

Ostaje nam da sačekamo i zvaničnu potvrdu ovoga, pošto već znamo da su se i sa jedne i sa druge strane Topčidera već u prošlosti “gađali” ovako jakim rečima, bez ikakvog ishoda u realnosti.

Besan i golman Jovanović

Golman Partizana, koji danas zbog povrede nije mogao da bude među stativama, Aleksandar Jovanović, odmah po završetku meča na Instagram je okačio ljutite reči.

– Sram vas bilo više!!! – napisao je na Instagramu Aleksandar Jovanović.

Njegovom besu pridružio se i mlađani, 19-godišnji Nemanja Trifunović, Partizanov omladinac koji je prošao pripreme sa prvim timom.

trifunovic
Foto: Printscreen/Instagram

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal