Pratite nas preko:
Foto: FK Partizan

Fudbal

Partizan povukao novi potez pred derbi: U ovim majicama igrači izlaze na Marakanu?

Nastavlja se užarena atmosfera između Partizana, Zvezde i Fudbalskog Saveza Srbije, a sve zbog navodnih grešaka sudije Pavla lića koje su direktno uticale na pobednika 173. derbija.

Crvena zveza je slavila, Ilić otišao iz države, a za sve to vreme čelnici Partizana su smišljali načine kojima će iskazati nezadovoljstvo, a izgleda da ove majice pokazuju vrhunac revolta.

Samo nekoliko minuta po završetku derbija u Superligi Patizan je medijima dostavio saopštenje u kome je naglašeno da neće igrati meč polufinala Kupa protiv istog rivala na istom mestu, ali tek tad kreće prava zavrzlama.

Nađ nije znao da Partizan “ne igra” Kup

Ova informacija koja je već kružila po portalima, stigla je za kratak vremenski period do svih navijača u Srbiji, međutim sam trener Albert Nađ nije imao tu informaciju, pa je rekao da će crno-beli igrati.

– Želim da čestitam Crvenoj zvezdi na pobedi. Interesantan derbi, Zvezda je iskoristila svoje šanse. U odlučnim momentima nismo bili skoncentrisani. Spremamo se za narednu utakmicu – ocenio je Nađ, te dodao.

Uprava Partizana je poručila da neće igrati u sredu derbi u Kupu Srbije?

– Ne znam šta da vam kažem. Mi smo treneri i igrači, uprava je druga stvar, ona je ta koja odlučuje. Nisam ni znao za tu informaciju.

Psihološka igra?

Usledilo je zatišje. Pa vest o prodaji karata za derbi u Kupu.

Pa informacija da neće biti održana konferencija za medije pred Kup “zbog dešavanja na prethodnom meču“, reklo bi se prava psihološka igra uprave Partizana.

Majica – revolt i protest

Pa saopštenje dan uoči meča u kome se najavljuje da će igrači na utakmici “iskazati revolt i protest na poseban način“.

Ova objava Partizana nekoliko sati uoči meča mogla bi da ukaže na to kakve će prirode biti taj protest.

“Neki ljudi nikada neće saznati kako je lepo zaspati mirne duše i čistog obraza. #FSS“, poruka je na majici na fotografiji objavljenoj na Partizanovim društvenim mrežama.

Meč je zakazan za 19 časova.

Poziv za navijače

Oko pola sata posle objave sa majicom, na zvaničnom Tviter profilu Partizana pojavio se i video-snimak na kom tim poziva navijače da budu uz crno-bele.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal