Pratite nas preko:
Težak incident u Podgorici (Foto: Printscreen/Vijesti.me)

Fudbal

Cirkus u Crnoj Gori: Golman nokautirao saigrača nasred terena i pobegao u svlačionicu (VIDEO)

Budućnost i Sutjeska podelili su bodove u derbiju 32. kola prvenstva Crne Gore na Stadionu pod Goricom (2:2), ali je ovaj duel imao i treće poluvreme, pošto su viđene scene koje nemaju veze sa fudbalom.

Veliki incident dogodio se posle meča kada je golman Budućnosti Đorđije Pavličić udario svog saigrača Igora Ivanovića pesnicom u lice i nokautirao ga pred ostalim igračima i publikom.

Sve se dešavalo posle”raporta” ispod severne tribine, gde su fudbaleri Budućnosti bili na čuvenom „ribanju“ kod popularnih “Varvara”, koji su tražili od igrača da skinu dresove nezadovoljni zalaganjem.

Nervozni Pavličić se posle toga zaleteo i udario Ivanovića pesnicom pravo u lice, a potom odjurio u svlačionicu. Golman je, navodno, udario saigrača jer se ovaj suprotstavio navijačima. Kompletan incident pogledajte OVDE.

Inače, navijači Budućnosti su posle incidenta probali da uđu na teren, ali ih je u tome sprečila policija. Ivanovića je, kada se pridigao sa terena, sprečilo obezbeđenje da ne nasrne na Pavličića.

Inače, ovo je samo jedan u nizu incidenata na utakmicama podgoričkog tima poslednjih nedelja.

Četiri kola pre kraja šampionata Crne Gore, lider Dečić ima tri boda više i bolji međusobni skor u odnosu na Budućnost i čini se da će Podgoričani morati da potpišu kapitulaciju u borbi za titulu.

Standings provided by Sofascore

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal