Pratite nas preko:
Dortmund's Youssoufa Moukoko, leftt, celebrates with his teammate Watjen Kjell-Arik after he scored his side's first goal during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and Augsburg, in Dortmund, Saturday, May 4, 2024. (AP Photo/Martin Meissner)
Vatjen (desno) u zagrljaju Mukoka (Foto: Beta/AP Photo/Martin Meissner)

Fudbal

Uradio pismeni, pa došao u Pariz na revanš Lige šampiona: Za vikend je igrao s idolom iz detinjstva

Mladi vezista Borusije iz Dortmunda Kjel-Arik Vatjen (16) ipak je stigao na revanš utakmicu Lige šampiona između Pari sen Žermena i “Milionera” na Parku prinčeva ovog utorka.

Borusija brani prednost od jednog gola iz prve utakmice na “Vestfalenu”, a mladi Vatjen je pre podne proveo u školi, gde je imao pismeni zadatak iz matematike. Odradio je zadatke i odmah otputovao u prestonicu Francuske kako bi zauzeo mesto na klupi za rezerve.

SVE SOCCERBET KVOTE ZA MEČEVE LIGE ŠAMPIONA

Mladi vezni fudbaler debitovao je za “Milionere” minulog vikenda na utakmici Bundeslige sa Augzborgom (5:1) kada je odigrao svih 90 minuta i zabeležio asistenciju. Mnogi koji su ga gledali u mlađim kategorijama kažu da je izuzetno talentovan.

Zanimljivo da je Vatjen sada već davne 2018, kao 12-godišnjak iz omladinskog pogona, bio maskota i stajao pored Marka Rojsa na utakmici sa Augzburgom na “Vestfalenu”, da bi šest godina kasnije asistirao svom idolu za pogodak protiv istog tima.

Kako je doživeo sve to pogledajte u snimku ispod teksta.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal