Pratite nas preko:
Dimitris Janakopulos; Foto: MN Press

Evroliga

Janakopulos se malo zaneo: Otkrio broj telefona na storiju, a navijači takav zicer nisu propustili

Vlasnik Panatinaikosa Dimitris Janakopulos bio je prava atrakcija u četvrtfinalnoj seriji Evrolige protiv Makabi Tel Aviva, kroz koju se tim iz Atine plasirao na fajnal-for u Berlinu. Samo dan nakon “majstorice” u “OAKA areni”, koju je maestralnom partijom rešio nesuđeni igrač Partizana Kendrik Nan, produžen je ugovor sa levorukim šuterom.

Nan je potpisao ugovor na još dve godine, vredan 5.000.000 evra. Janakopulos svakako spada u one vlasnike koji “vise” na društvenim mrežama i da se pohvali. Ovog puta imao je i čime. Objavio je fotografiju na kojoj sedi pored Nana, koji potpisuje novi ugovor.

Međutim, malo se i zaneo, te je nespretno objavio i sopstveni broj telefona. Slikom ugovora na Instagram storiju, otkrio je informaciju koja mu je u velikoj meri narušila privatnost. Jer, navijači su to i sigurno nisu propustili priliku da se “čuju” sa popularnim gazdom.

Nan je bio želja Partizana

Nije tajna da je Kendrik Nan imao otvoreni poziv Partizana, ali je ipak odlučio da ode put Atine. On je u Panatinaikos stigao oktobra prošle godine iz NBA lige, gde je igrao za Vašington, Los Anđeles Lejkerse i Majami. Iskusni bek je veoma brzo postao jedan od ključnih igrača ekipe u četi Ergina Atamana.

U pobedi nad Makabijem u petom meču, za prvi plasman kluba na fajnal-for Evrolige posle 12 godina Nan je postigao 26 poena. Kada je reč o celoj četvrtfinalnoj seriji, postigao je 96 poena, odnosno, 19,2 u proseku.

U Evroligi je za Panatinaikos zaigrao od sedmog kola regularnog toka sezone. Na 33 utakmice ukupno u proseku beležio 15,9 poena, 2,6 skokova i tri asistencije.

– Da li znate šta vidim? Vidim MVP-a koji će dominirati Evroligom narednih pet godina – u svom stilu je prokomentarisao Janakopulos.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Evroliga