Pratite nas preko:
Dortmund's players celebrate after the Champions League semifinal first leg soccer match between Borussia Dortmund and Paris Saint-Germain at the Signal-Iduna Park in Dortmund, Germany, Wednesday, May 1, 2024. (AP Photo/Martin Meissner)
Foto: Beta/AP Photo/Martin Meissner

Besplatni tipovi

Bundesliga: Hoće li postputna depresija uticati na Dortmund?

Bundesliga nam ove subote donosi izuzetno zabavne mečeve, a verujemo da će sve oči biti uprte u Borusiju iz Dortmunda, posle slavnog trijumfa nad PSŽ.

Subota 15.30 Borusija M. – Ajntraht

Borusija se trudi da se sama izbori za izbegavanje baraža i do toga je vodi pobeda. Ako osvoji bod, imaće malu prednost zbog najbolje gol-razlike, a možda joj se poklope i ostali rezultati (Union, Majnc i Bohum), ali ako se zna kako igra, poraz je takođe realna opcija. Ni za nju tradicionalno neugodni Ajntraht nije u formi, ali ima sreću da posrću klubovi koji ga prate u trci za Ligu Evrope.

Predlog: X2&2+ (1.75), G2-4 (2.05)

Subota 15.30 Keln – Union

Keln u važnom meču nije slavio protiv Frajburga i šanse da se nađe bar u baražu je sveo na minimum. Union je najavio da se na kraju sezone razilazi sa trenerom Bjelicom, ali je bio prinuđen da ga smeni odmah posle poraza 3:4 od Bohuma u Berlinu. Grote, trener U19 tima, vodiće ekipu na dve poslednje utakmice. Na ovoj, Union mora da ide na pobedu kako bi sudbinu držao u svojim rukama.

Predlog: I1-3&II1-3 (1.95), Ki2 (2.43)

Subota 15.30 Frajburg – Hajdenhajm

Frajburg teoretski može do šestog mesta, ali ne pita se samo on. Prvi preduslov je da ovog vikenda osvoji tri boda protiv Hajdenhajma, koji je nastavio sa odlučnim i poštenim odnosom na svakoj utakmici i svaka mu čast na tome. Izvesno je da će i na „Evropa parku” učiniti sve da pomrsi račune Frajburgu, na čijoj će klupi poslednji put, pred domaćim navijačima, sedeti legendarni trener Štrajh.

Predlog: I1+&3+ (1.70), 1&II2+ (1.75)

Subota 15.30 Lajpcig – Verder

Oba tima su obavila glavni posao. Pošto su ciljevi ostvareni, verovatno će se igrati bez ručne kočnice, što bi trebalo da prouzrokuje veći broj golova od uobičajenog. Lajpcig ima bolji i potentniji tim, tako da bi to trebalo da materijalizuje i trijumfalno se oprosti od navijača koji sa nestrpljenjem očekuju naredni nastup u Ligi šampiona. Verder je na tri poslednje utakmice osvojio čak sedam bodova.

Predlog: I2+&4+ (2.18), 1&I1+II1+ (1.63)

Subota 15.30 Majnc – Dortmund

U zao čas u Majnc stiže Dortmund. Domaćin beži od mesta koje vodi u baraž i potrebni su mu bodovi, ali… Prošle godine u poslednjem kolu sapleo je „milionere” u Dortmundu i direktno (iako nije bio zainteresovan) odlučio da titula ode u Minhen. Obično se osveta hladna servira, ali ne treba zaboraviti da Dortmund stiže na utakmicu posle iskušenja u Ligi šampiona u Parizu.

Predlog: X2&2+ (1.78), 3-6 (1.55)

Nedelja 15.30 Darmštat – Hofenhajm

Darmštat je očekivano plesao samo jedno leto i odavno je postalo jasno da se vraća u Cvajtu. Mora mu se odati priznanje za mušku borbu od prvog kola. Ambicija Hofenhajma je da igra u Evropi i zbog toga će sigurno biti ofanzivan od početka utakmice kako bi što pre poveo, a kasnije i pobedio. Namerava da prestigne bar Frajburg, a možda i Ajntraht.

Predlog: I2+&4+ (2.42), 4+ (1.82)

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Besplatni tipovi