Pratite nas preko:
Montijel penal; Foto: Printscreen/Youtube

Fudbal

“Drogirao me je i silovao!” – Argentini doneo titulu prvaka sveta, sada mu preti zatvor!

Postalo je pravo pomodastvo da razne manekenke, glumice, starlete i ostale lepe dame tuže igrače za silovanje. Naravno, sa krajnjom namerom da bi izvukle od njih ogroman novac, iako se ta zlodela (nisu) desila pre mnogo godina. Poslednji je u kandže takvih žena upao Gonzalo Montijel, čovek koji je golom iz penala doneo Argentini titulu šampiona sveta u Kataru.

Fudbaler Sevilje na pozajmici u Notingem Forestu našao se na sudu jer je optužen da je za doček Nove 2019. godine silovao izvesnu manekenku Karolinu. Ona je odlučila da pokrene postupak protiv argentinskog igrača, uz kratko obrazloženje.

– Ja sam Karolina, manekenka i hostesa koja je preživela grupno silovanje čiji je glavni počinilac Gonzalo Montijel, čovek koji je postigao poslednji gol na Svetskom prvenstvu. Slavio se njegov rođendan i pozvao me je kući. Upoznali smo se, a oni su me drogirali dok nisam izgubila svest. To je dokazano tokom istrage, to i da sam vrištala tokom žurke. Gonzalo me je silovao. Dugo sam tražila advokate jer niko nije hteo sa mnom na sud, svi su hteli da se nagodim – navela je Karolina.

Montijelu je naloženo da bude podvrgnut psihijatrijskim ispitivanjima u domovini. Naime, njegov rođendan je 1. januara, pa je “spojio” proslavu Nove godine i dana kada je rođen.

Iste večeri, navodno, silovao je i Aleksis Akosta, Gonzalov prijatelj koji će takođe odgovarati za isti zločin. Jedan će ići na evaluaciju i svedočenje 2. a drugo 5. septembra.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal