Pratite nas preko:
NEMANJA RADONJIC bivsi fudbaler Crvene zvezde na utakmici Superlige Prvenstva Srbije protiv Mladosti Lucani na stadionu Rajka Mitica, Beograd, 05.05.2019. godine Foto: Marko Metlas Fudbal, Crvena zvezda, Superliga Prvenstvo Srbije, Mladost Lucani
Nemanja Radonjić, Foto: MN Press/Marko Metlaš

Fudbal

Zvezda objavila sliku Nemanje Radonjića na Marakani

Crvena zvezda je na društvenim mrežama objavila posetu Nemanje Radonjića, jednog od miljenika navijača. I to samo nekoliko dana nakon što je generalni direktor Zvezdan Terzić rekao da bi voleo da ga vrati na Marakanu.

Krilni fudbaler je došao na stadion “Rajko Mitić” da posmatra mečeve mlađih kategorija crveno-belih na terenima iznad južne tribine.

A da li je razlog njegovog dolaska tek poseta klubu i želja za gledanjem mečeva ili se ipak nešto valja iza brega, nije poznato.

Radonjić je pod ugovorom sa Torinom, a prolećnu polusezonu je proveo na pozajmici u Majorci. Ipak, deluje da klub sa Balearskih ostrva neće otkupiti njegov ugovor, te je njegova budućnost neizvesna.

I baš to bi hteli da iskoriste crveno-beli, što je uostalom rekao i sam Terzić.

– Znate da ne volimo da pričamo o nekim personalnim rešenjima vezanim za igrača, jer to utiče onda na našu poziciju na tržištu, pregovorima i tako dalje. Ali Nemanja je sigurno igrač koji treba Crvenoj zvezdi. On uvek ima ovde otvorena vrata, ali videćemo. Za Radonjića sam uvek. Uvek – poručio je Terzić.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal