Pratite nas preko:
Đorđe Ranković
Foto: Printscreen/Sport klub

Fudbal

Orlići u polufinalu EP drugi put u tri godine: Mali Ranković je veliki genije – dva gola i asistencija za ogroman uspeh (VIDEO)

Orlići prave velike rezultate na Kipru. Kadetska fudbalska reprezentacija Srbije prošla je u polufinale Evropskog prvenstva drugi put u tri godine. Slavila je nad Austrijom, a konačan rezultat bio je 3:2.

Iako su Austrijanci postigli gol u prvom minutu, posle nešto više od 20 sekundi, preko Adejenugurea, vrlo brzo su se Orlići vratili.

Prvo je na asistenciju Vasilića, koji je sjajno prebacio loptu za Zvezdinog kadeta Đorđa Rankovića, ovaj veoma priseban doneo poravnanje.

Već pre poluvremena upravo je Ranković bio strelac drugog pogotka za naš tim. Vodećeg. Asistirao mu je Andrija Maksimović.

U 10. minutu drugog poluvremena, na semaforu je pisalo 3:1, a strelac je ovog puta bio Mihajlo Cvetković, posle sjajnog dodavanja koje je bio Rankovićevih nogu delo.

Smanjili su Austrijanci 10-ak minuta pre kraja pogotkom istog čoveka koji je dao i prvi, ali bili su preumorni kako bi došli do novog preokreta.

Inače, naš tim na teren je izašao na teren u sledećoj formaciji:

U polufinalu izabranici Jovana Damjanovića igraće protiv boljih iz duela Portugal – Poljska, koji će uostalom imati prilike i da pogledaju u četvrtak.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal