Pratite nas preko:
MARKO DMITROVIC golman, PREDRAG RAJKOVIC golman, VANJA MILINKOVIC SAVIC golman fudbalera reprezentacije Srbije na treningu tokom FIFA Svetskog prvenstva 2022 u trening centru Al Arabi, Doha, 20.11.2022. godine Foto: Marko Metlas Fudbal, Srbija, Trening
Marko Dmitrović (skroz levo) napustiće Sevilju tokom leta, Foto: MN Press/Marko Metlaš

Fudbal

Srpski golman na izlaznim vratima: Klub više ne računa na njega

Marko Dmitrović, iskusni čuvar mreže, promeniće klub tokom letnjeg prelaznog roka. U Sevilji više ne računaju na njega i traže drugo rešenje. Njemu je ostalo još godinu dana ugovora.

Bivši reprezentativac Srbije nije iskoristio priliku tokom ove sezone posle odlaska neprikosnovenog Jasina Bunua u Al Hilal i povrede Erjana Nilanda.

Dmitrović je branio u većem delu sezone, ali to se poklopilo i sa lošim rezultatima kada se klub čak našao u opasnoj zoni. Nije ulivao sigurnost između stativa, primio je čak 34 gola na 19 mečeva.

Zato je čim se Niland oporavio od povrede i vratio s višemesečne pauze, Srbin sklonjen sa gola.

Norvežanin je u međuvremenu produžio ugovor do leta 2026. i jasno je da će on biti prvi golman u narednoj sezoni. Španski mediji prenose i da u Andaluziji traže drugog golmana koji će mu biti prva rezerva.

Dmitrović je karijeru u reprezentaciji Srbije završio posle Svetskog prvenstva u Kataru. Ima 34 godine i tokom karijere je branio za Eibar, Čarlton, Alkorkon, Ujpešt i Crvenu zvezdu.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal