Pratite nas preko:
Džejmi Vardi
Foto: Beta/Nick Potts/PA via AP

Fudbal

Legenda se nastavlja: Vardi će da “praši” još godinu dana

Povratnik u Premijer ligu Lester siti je na svom zvaničnom sajtu objavio produženje ugovora sa veteranom Džejmijem Vardijem.

Novi ugovor sa 37-godišnjim veteranom potpisan je kraja juna sledeće godine, odnosno do kraja sledeće takmičarske sezone 2024/25.

– Uvek sam govorio da su godine samo broj. Osećam se dobro, pa ću nastaviti da igram dok mi noge ne kažu: ‘igra je gotova’. Jednog dana će i to doći, ali ne sada. Radujemo se još jednoj sezoni u Premijer ligi i videćemo za šta smo sposobni. To je bez dileme najbolja liga na svetu – rekao je Džejmi Vardi za klupski sajt.

Vardi je član Lisica od 2012. godine kada je stigao iz Flitvud Tauna za okruglo milion funti što je bio rekordan transfer za jedan amaterski klub. Mnogi su tada pomislili da je Lester bacio novac, ali se pokazalo potpuno suprotno. Vardi je izrastao u jednog od najboljih engleskih napadača poslednje decenije.

Pomogao je Lesteru u osvajanju sezacionalne titule u Premijer ligi 2016, zatim i FA kupa 2021.

Sa 37 godina je i dalje sjajan u kontranapadima. Prošle sezone Lester je sa njim u timu osvoji Čempionšip. Vardi je odigrao 37 utakmica u svim takmičenjima i postigao 20 golova.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal