Pratite nas preko:
Del Pjero i Snajder; Foto: Instagram/433

Fudbal

Snajder udario Del Pjera, on pao kao “pokošen”: Urnebesna scena na utakmici veterana (VIDEO)

Neke fudbalske zvezde se po završetku karijere odluče za trenerski posao, neke odu u menadžerske ili funcionerske vode, a neke jednostvno – nastave da igraju fudbal. Postoji pregršt turnira i događaja za veterane, koji su izuzetno posećeni, te nekada najbolji igrači sveta nastavljaju da rade ono što najbolje umeju i to pred velikim brojem navijača.

Takvi su legendarni Alesandro Del Pjero i Vesli Snajder, Italijan i Holanđanin, koji iako duboko u petoj deceniji života nastavljaju da “čašćavaju” svojim fudbalskim majstorijama. Ali i da ozbiljno zabave gledaoce.

Tako je na društvenim mrežama isplivao snimak njih dvojice kako se “pozdravljaju” uoči početka jednog od takvih, uglavnom, humanitarnih događaja. Del Pjero je Snajdera “zakačio” po ruci kako bi ga “isprovocirao”. Naravno, sve u šali.

Snajder je dogovorio tako što je popularnog “Pinturikija” potapšao po obrazu, a Italijan se sručio na patos kao da ga je “voz pregazio”. Simulirao je udarac i tražio VAR analizu, ali nismo do kraja dobili odgovor da li je Snajder “pocrveneo” zbog toga i kakva ga “kazna očekuje”.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal