Pratite nas preko:
Marko Stamenić; Foto: MN Press

Fudbal

Preokret: Stamenić odbio da ode u Koventri, ali neće ostati u Zvezdi

Izgledalo je da je sve gotovo oko transfera Marka Stamenića iz Crvene zvezde u engleski Koventri, danima se čekala zvanična potvrda, ali je transfer propao. To je potvrdio generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić.

Novozelanđanin srpskog porekla definitivno će napustiti Marakanu posle samo jedne sezone i to u višemilionskom transferu, samo što će malo promeniti destinaciju.

Kako je Terzić rekao medijima, Stamenić je odbio da pređe u klub iz Čempionšipa, iako su se Zvezda i Koventri dogovorili. On je izričito zahtevao da to bude klub iz najjačeg ranga takmičenja.

– Ugovorili smo sve, ali nismo potpisali ugovor sa Koventrijem zato što igrač nije prihvatao da ide u Čempionšip. Izričita želja mu je bila Premijer liga Engleske i javio se klub. Pregovarali smo i nadam se da ćemo sutra potpisati sve za transfer od pet i po miliona evra – rekao je Terzić.

Dakle, vezista će se preseliti na Ostrvo za identičnu sumu koju je davao i Koventri. Ovo je odličan posao Zvezde s obzirom da je Stamenić prošlog leta stigao bez obeštećenja iz Kopenhagena.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal