Pratite nas preko:
lendon donovan imidž
Foto: Printscreen/X/The 44

EURO 2024

Imidž bivšeg fudbalskog superstara zaprepastio planetu: Ni majka rođena ga ovakvog ne bi prepoznala (FOTO)

U ponedeljak uveče su se na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj sastale Francuska i Austrija, a gledaoci televizije Foks ostali su zapanjeni frizurom i s time kakav je imidž čuvenog bivšeg fudbalera.

Bivši američki reprezentativac Lendon Donovan, koji je za svoju reprezentaciju postigao 42 gola na 157 utakmica, postao je viralan na društvenim mrežama. On se pojavio sa neobičnom frizurom dok je za Foks komentarisao jedan od duela prvog kola Evropskog prvenstva.

Donovan je ošišao samo deo kose sa strane, što je gledaoce ostavilo u čudu. Nekadašnji igrač Bajerna je tokom prethodnih nastupa uvek nosio šešir, tako da njegova frizura do sada nije bila primećena.

Malo je reći da Donovan dobija veliku pažnju na društvenim mrežama upravo zbog svega toga. Jedan korisnik je napisao:

– Ovo mora da je najgora frizura koju sam ikada video.

Drugi je jednostavno ostao bez reči:

– Šta se ovde dešava?

– Sigurno je reći da Lendon Donovan nema prijatelja, jer mu niko nije rekao da ne može da ide na TV sa tom frizurom – napisala je druga osoba.

Donovan je poslednji put igrao u MLS-u 2016. godine. Smatra se najuspešnijim američkim fudbalerom pre dolaska Kristijana Pulišića.

Bivši kapiten Los Angeles Galaksija igrao je za Sjedinjene Države na tri Svetska prvenstva. Ima i sedam nastupa za ekipu Bajerna. Igrao je kratko i za Bajer Leverkuzen.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

EURO 2024