Pratite nas preko:
Printscreen: YT/@talleresoficial

Fudbal

Tuča na turniru koji igra Zvezda: Potpuni haos, sudija morao da prekida meč (VIDEO)

Ekspedicija Crvene zvezde nalazi se u Sankt Peterburg, gde drugo leto uzastopno učestvuje na međunarodnom turniru u organizaciji Zenita.

Prvi rival crveno-belih bio je dana sruski Soči, a izabranici Vladana Milojevića slavili su sa 2:0. Drugu utakmicu u ovom danu odigrali su domaći Zenit i argentinska Talares Kordoba. Minimalnim rezultatom (1:0) pobedu je odneo domaći tim, ipak ovaj meč obeležila je tuča na kraju meča kao i crveni kartoni.

Iako je utakmica prijateljskog karaktera, ona je bila sve samo ne duel ekipa koje su prijateljski nastrojene jedna prema drugoj. Da li zbog karaktera argentinaca ili rusa, ne znamo, ali ono što upada u oči da su se ekipe pobile na prijateljskom turniru.

Jedini gol na utakmici je viđen u 65. minutu iz jedanaesterca, kada je Gustavo Mantuan pogodio za 1:0. Ipak i pored samo jednog gola i to iz penala zabava na Gasprom Areni nije izostala.

Tuča i četiri crvena kartona

Prvi crveni karton pokazan je drugoplasiranoj ekipi argentinskog prvenstva iz prethodne sezone i to u 61. minutu. Ipak, sudija se tek zagrevao za ono što sledi u 93. kada je krenula ozbiljna tuča na terenu, a sudija je pokazao još tri crvena kartona.

Najnervozniji na terenu bio je Sutormin koji je ušao u klinč sa jednim igračem Kordobe, strasti se smiruju ali onda pomalo nepotrebno u gužvu uleće Jurari Alip i gura igrače posle čega nastaje ozbiljna “frka” na terenu.

Ubrzo se iz svog šesnaesterca u čitavu gungulu uključuje i argentinski golman koji poziva jednog igrača Zenita na “ferku”, u tom momentu su svi igrači već bili sa nekim u klinču.

Kako bi čitavu gungulu smirio sudija odlučuje da svira kraj utakmice iako je trebalo da se odigra čitava nadoknada vremena od četiri minuta. Ubrzo su se strasti smirile nakon poslednjeg zvižduka i tri crvena kartona.

Tuču možete da vidite na snimku ispod od 2.22.00.

Ne pamtimo kada je neka prijateljska utakmica završena sa četiri isključena igrača, a nadamo se da u nastavku ovog turnira nećemo videti ovu boju kartona.

Crveno-beli će u ponedeljak odigrati utakmicu protiv Zenita, inače šampionom Rusije (18,.30), dok je 12. jula rival šampiona Srbije biće argentinska Talares Kordoba (14.00).

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal