Pratite nas preko:
Sestra, majka i sin Kristijana Ronalda se fotografisali sa Embapeom nakon što je Portugalija ispala, Printscreen: Instagram/katiaaveirooficial

EURO 2024

Ronaldo ispao, a njegova cela porodica se slika sa Embapeom: Objave Kristijanove sestre uzburkale Instagram

Kristijano Ronaldo je u petak uveče doživeo veliko razočaranje, kao i svi Portugalci. Selekcija Portugalije je eliminisana sa Evropskog prvenstva od Francuske posle lošijeg izvođenja penala, nakon što je u 120 minuta bilo 0:0.

Međutim, ono što su mnogi primetili na društvenim mrežama jesu objave njegove rođene sestre, takoreći odmah nakon eliminacije.

Katija Aveiro (47) rođena Ronaldova sestra, je kao i cela porodica, bila na stadionu u Hamburgu, i pratila uživo celu utakmicu. A nakon iste se fotografisala sa Kilijanom Embapeom, kapitenom Francuske, i to objavila na svom Instagram profilu.

Pevačica i influenserka nije bila jedina, jer sa Embapeom su na istoj slici bili i njihova majka Dolores, kao i Ronaldov najstariji sin i ćerka. Neki bi rekli da je to bilo pomalo bezosećajno.

Međutim, u istoj objavi su i fotografije sa Ronaldom i Pepeom na kojima su svi nasmejani, a uz njih je ostavila i poruku:

– Da li plakali ili patili, važno je kakve ste emocije doživeli.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

EURO 2024