Pratite nas preko:
Roj Hodžson
Roj Hodžson; Foto: Beta (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)

EURO 2024

Hit scena na Vimbldonu: Bivši selektor Engleske ne može da gleda Sautgejta, pa došao na Đokovićev meč (FOTO)

Bivši selektor Engleske reprezentacije Roj Hodžson, nalazi se u Londonu na Centralnom terenu Vimbldona gde gleda meč Novaka Đokovića i Alekseja Popirina.

Znajući koliko poštovanje Novak ima od kolega iz sveta sporta ova informacija niti malo ne bi bila čudna da se u ovom trenutku ne igra polufinale Evropskog prvenstva na kom baš igra Engleska. Očigledno da je Hodžson pobegao od stresa koji mu stvara gledanje Sautgejta i taktike koju forsira.

Hodžson je na klupi “Tri lava” bio četiri godine od 2012 – 2016. a i sam je vodio ovu reprezentaciju na dva šampionata evrope (2012. i 2016.), kao i na jednom Mundijalu 2014. godine.

Ne pamte po dobrom Englezi te četiri godine, na sva tri šampionata ispadali su vrlo brzo, a 2016. su na FIFA rang listi zauzzimali i 20. mesto što je i najgori plasman ove reprezentacije.

Ipak, iako ovaj 76- godišnjak ne pamti po lepom reprezentaciju Engleske morate priznati da je čudno što gleda Đokovića umesto četvrtfinala šampionata Evrope.

Da li je ovo pokazatelj protesta na fudbal koji prikazuje Engleska pod trenerskom palicom Sautgejta, ne znamo, ali smo sigurni da ovaj nimalo mlad stručnjak ne sme da se izlaže stresu koji sigurno osećaju svi navijači kada gledaju Sautgejtovu taktiku.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

EURO 2024