Pratite nas preko:
MILAN MITROVIC, ZORAN TOSIC, SASA ILIC,OGNJEN OZEGOVIC, YURII VAKULKO Juri Vakulko RADOST fudbalera Partizana na utakmici Superlige Prvenstva Srbije protiv Cukarickog na stadionu Partizana, Beograd 22.04.2018. godine Foto: Marko Metlas Fudbal, Partizan, Superliga Prvenstvo Srbije, Cukaricki
Saša Ilić i Ognjen Ožegović su bili saigrači u Partizanu, Foto: MN Press/Marko Metlaš

Fudbal

Saša Ilić se pojačao bivšim saigračem iz Partizana

Saša Ilić je uspeo da sačuva Pari iz Nižnjeg Novgoroda u Premijer ligi Rusije neverovatnim preokretom u baražu, ali da bi sledeće sezone imao veće šanse za opstanak ili izbegao borbu za isti, neophodna su mu pojačanja. Zato je stigao iskusni napadač Ognjen Ožegović, njegov bivši saigrač iz Partizana.

Ruski klub je zvanično potvrdio da je potpisan ugovor na 2 godine, a nekadašnji član šampionske generacije srpskih omladinaca iz Litvanije 2013. je zadužio dres sa brojem 90.

– Dobrodošao u Pari NN, Ognjene! Očekujemo sjajne igre i golove od tebe – objavio je Pari.

OGNJEN OZEGOVIC fudbaler Partizana na utakmici Superlige Prvenstva Srbije protiv MARKO NIKOLIC iz Rada na stadionu Partizana, Beograd 18.09.2019. godine Foto: MN PRESS Fudbal, Partizan, Superliga Prvenstvo Srbije, Rad
Foto: MN Press

Interesantno, u smiraj Ilićeve igračke karijere njih dvojica su delili svlačionicu 2 godine u Partizanu.

Svi dobro znaju da je Ožegović ponikao u Crvenoj zvezdi, a onda zaobilaznim putem stigao u Humsku. Sa njegovog predstavljanja se i dalje pamti vika tadašnjeg sportskog direktora Partizana, Ivice Ilieva, koji je rekao povišenim tonom: “Ja garantujem sa ovog dečka!”

On već ima iskustvo igranja u Rusiji jer je bio na pozajmici u Arsenalu iz Tule. Prošle sezone su zajedno proveli neko vreme u Grčkoj, gde je Ilić bio trener Atromitosa, a Ožegović igrao za Kifisiju.

Inače, Ilić pojačava ekipu maltene na svim pozicijama i do sada je stiglo 7 igrača.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal