Pratite nas preko:
Al Nassr's Cristiano Ronaldo, left, fights for the ball with Al Hilal's Al Bulayhi during Riyadh Season Cup 2024 final match at Kingdom Arena Stadium in Riyadh, Saudi Arabia, Thursday, Feb. 8, 2024. (AP Photo)
Malo im jedan Ronaldo (Foto: Beta/AP Photo)

Fudbal

Al Nasr dovodi Kristijana Ronalda i u futsalu: Saudijci hoće da postanu sila u još jednom sportu

Saudijski klub Al Nasr namerava da učini slično onome što je već uradio u fudbalu, da ozbiljno unapredi svoj futsal tim i pažljivo će pratiti šablon kako bi se domogao potpisa Panija Varele, futsalera Sportinga iz Lisabona i zvezde futsal reprezentacije Portugalije.

Prema portugalskom “Relevu”, klub iz Rijada gleda na prvu zvezdu lisabonskih “Lavova” isto kao da je Kristijano Ronaldo ovog sporta i već priprema milionski ugovor koji će važiti čak tri sezone.

Treba napomenuti i da Paniju Vareli ugovor sa Sportingom ističe tek 2026. godine, uz raskidnu klauzulu od 500.000 evra, u trenutku kada se etablirao kao jedno od glavnih oružija tima Nuna Dijasa, posebno u poslednjem šampionatu svoje zemlje.

Vredi istaći i da je 35-godišnji portugalski futsal reprezentativac na “Alvaladeu” još od 2016. godine, kada je napustio Fundao, a nakon što je bio povezivan sa Benfikom između 2006. i 2013. godine.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal